E-kirja

Lue tai kuuntele

Annamari Marttinen - Vapaa maksuttomasti

Syvältä kouraiseva kertomus selviytymisestä

Mahdi pakenee poliisin kidutussellistä Bagdadista ja päätyy Suomeen, entiseen vankilaan. Mitä alkaa ihmisessä tapahtua, kun elämä on tauolla ja oma kohtalo toisten käsissä?

Mahdin oli jätettävä taakseen kotinsa, perheensä ja järkyttävät muistonsa. Nyt hän odottaa vastaanottokeskuksessa, että viranomaiset tekevät hänen elämästään päätöksen. Odotuksen kestoa ei ole määrätty. Kun elämä jähmettyy välitilaan, mieli avautuu kuvitelmille ja varovaisille unelmille. Huoneen hiljaisuudessa Mahdille alkaa puhua Patu, samassa sellissä rangaistustaan kärsinyt. Mitä Patu, rikollinen, voi muka kertoa kunnolliselle Mahdille? Tulkkina toimii opettaja, enkelin näköinen.

Lappeenrannassa asuva Annamari Marttinen on kirjoittanut useita romaaneja, jotka ovat käsitelleet ihmiselon kriisikohtia ja ihmissuhteiden solmuja. Uusimman romaanin innoittajana on ollut Marttisen työ Joutsenon vastaanottokeskuksessa, entisessä Konnunsuon keskusvankilassa, joka on myös miljöönä uudessa romaanissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Annamari Marttinen

Julkaistu

2015-01-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

193 sivua

Tietoa kirjasta Vapaa

Mieleenpainuva Vapaa on suurenmoinen romaanit, mitä luettaessa aika unohtuu aivan. Opuksen on kirjoittanut Annamari Marttinen. Tämän pituus on 193. Tietenkin ei ole onneksi vaadittua tehdä valinta vain luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja ei estä iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun saatat lukemaan, päinvastoin kykenet nyt nautiskella kirjasta missä tahansa mielit esimerkiksi junassa. Kirjan lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Tammi 2015-01-19. E- ja äänikirjat antavat uuden vaihtoehdon nautiskella kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Tarviit pelkästään älypuhelimen jolloin mukanasi on lukemattomia kirjoja. Tilittämällä noin 15€ kuukausimaksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei todella lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Jos edelleen epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä sovellusta, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.