Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lisa Westerlund - Vapaaksi murtautuneet - Osa 1 maksuttomasti

Klara ja Nima ovat olleet yhdessä vasta joitakin viikkoja, mutta heidän elämänsä on jo siinä ajassa mullistunut rajusti. Nima on adoptoinut pienen Sara-tytön Kosovosta, ja Klara on tullut raskaaksi – aika paljon sulateltavaa kolmikymppiselle pariskunnalle.

Kaikki eivät kuitenkaan halua, että Klara ja Nima perustavat perheen. Joku seuraa, mitä Klara ja hänen ystävänsä tekevät. Raskauspahoinvointi ei ole enää Klaran suurin huoli, kun joku lähettää Klaralle pelottavan uhkauksen... Lisa Westerlund on tukholmalainen kirjailija, joka työskentelee myös markkinointipäällikkönä. Westerlundin viihteellisissä romaaneissa on pääosassa usein vahvoja naisia, jotka kohtaavat yhteiskunnallisia epäkohtia. Romaanien naiset eivät kuitenkaan epäile laittaa vastaan ja pitää puoliaan – vaikka vatsassa kasvaisi vauva ja kotona odottaisi toinen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lisa Westerlund

Julkaistu

2020-06-01

Lukija

Mona Kortelampi

Äänikirjan pituus

92 min

E-kirjan pituus

42 sivua

Tietoa kirjasta Vapaaksi murtautuneet - Osa 1

Kuuntele nyt jännittävä romaanit Vapaaksi murtautuneet - Osa 1, jonka kera vastaanotat imuistoisia fiiliksiä. Teoksen tekijänä on ollut Lisa Westerlund. Tämä romaanit pitää sisällään 42 sivua, minkä seassa iloita vaikka useampi hetki. Älä jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 1:32:56 tunnissa. Äänikirja onkin helppo käytäntö kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkumassa ja se saa myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. NAME äänikirjan lukija on Mona Kortelampi. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-06-01. Aloita viipymättä äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja kyet iloitsemaan kirjoista kokonaan tuoreella tavalla. Tarvitset vaan kännykän niin mukanasi on monia kirjoja. Sovellukset pyörivät yleensä tietyllä kk-maksulla, millä pystyt kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan mielenkiintoisia elektronisia kirjoja. Iso osa palveluista antaa myös ilmaisen kokeilun, ja näin voit sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.