Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Lisa Westerlund - Vapaaksi murtautuneet - Osa 6 maksuttomasti

Kuinka taistella oikeudenmukaisuuden puolesta, jos sydän on juuri murtunut? Klaran ja Niman suhteessa ei ole kaikki hyvin – ja Klaran elämä on muutenkin ylösalaisin.

Klara päättää päihittää verkkovihaajansa, mutta on projektissaan jo liian uhkarohkea. Samalla Klaran työkaveri Jonas saa yllättäen tietää, kuka vihaa Klaraa niin paljon, että on masinoinut vihakampanjan Klaraa vastaan. Lisa Westerlund on tukholmalainen kirjailija, joka työskentelee myös markkinointipäällikkönä. Westerlundin viihteellisissä romaaneissa on pääosassa usein vahvoja naisia, jotka kohtaavat yhteiskunnallisia epäkohtia. Romaanien naiset eivät kuitenkaan epäile laittaa vastaan ja pitää puoliaan – vaikka vatsassa kasvaisi vauva ja kotona odottaisi toinen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lisa Westerlund

Julkaistu

2020-06-01

Lukija

Mona Kortelampi

Äänikirjan pituus

113 min

E-kirjan pituus

47 sivua

Tietoa kirjasta Vapaaksi murtautuneet - Osa 6

Vapaaksi murtautuneet - Osa 6 on häkellyttävä ja iloinen romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Lisa Westerlund. Vapaaksi murtautuneet - Osa 6 on pituudeltaan 47 sivua, siis oikein asiallinen pituus lukemiseen. Ethän silti rajoitu yksin e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 1:53:55 tunnissa. Äänikirja onkin loistava konsti kuunnella kirjaa myöskin kun olet matkustamassa ja se luo myös kävelystä mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee Mona Kortelampi. Teos on alunperin julkaistu 2020-06-01 julkaisijan Saga Egmont toimesta. E- sekä äänikirjat tarjoavat oivan keinon iloita kiinnostavista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Tarviit älypuhelimen niin mukanasi on valtavan paljon kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on helppoa eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Monet ohjelmista antaa niin ikään maksuttoman ilmaisjakson, milloin kykenet ilmaiseksi yrittää sovellusta ilman euroakaan*.