E-kirja

Lue tai kuuntele

Arthur Conan Doyle - Varastettu sotilassalaisuus maksuttomasti

Valtion virkamies Arthur Cadogan West on löytynyt kuolleena metroasemalta radan vierestä. Poliisi löytää hänen taskuistaan seitsemän sivua armeijan salaisia sukellusvenesuunnitelmia – kolme sivuista on kuitenkin kadonnut. Kuka sivut on vienyt ja onko hänellä jotain tekemistä Cadogan Westin kuoleman kanssa? Miten sivut ovat päätyneet Cadogan Westin haltuun? Entä miksi miehellä oli mukanaan teatteriliput mutta ei lippua maanalaiseen?

Tehtävä on niin mysteerinen, että apuun tarvitaan tietysti Sherlock Holmes sekä hänen uskollinen apurinsa tohtori Watson. Arthur Conan Doyle (1859–1930) oli skotlantilainen kirjailija ja lääkäri. Hän kirjoitti monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta, mutta tunnetuimmaksi hän on tullut Sherlock Holmesin luojana. Sherlock Holmes ja tohtori Watson esiintyivät jo Doylen esikoisromaanissa "Punaisten kirjainten arvoitus", joka julkaistiin vuonna 1887.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arthur Conan Doyle

Julkaistu

2020-07-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

27 sivua

Tietoa kirjasta Varastettu sotilassalaisuus

Lue touhukas romaanit Varastettu sotilassalaisuus, minkä mukana koet ainutkertaisia fiiliksiä. Kirjan teki Arthur Conan Doyle. Varastettu sotilassalaisuus on pituudeltaan 27 sivua, joten todella sopiva pituus läpi käytäväksi. Kyseisestä kirjasta löytyy niin ikään kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin loistava keino nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Kirjan rentouttavana kertojana toimii tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-07-13. E- sekä äänikirjat esittävät nautittavan keinon nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Se onnistuu luonnikkaasti, kun omistat kännykän. Maksamalla kk-maksun avaat oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat omana elämässäsi. Parasta käyttäjälle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua joten saatat rajoittamattomasti kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja ja selvittää onko sovellus sinulle hyvä.