Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Åke Edwardson - Varjoa ja aurinkoa maksuttomasti

Rikoskomisario Erik Winterin isä sairastuu vakavasti. Winter rientää Espanjaan selvittämään asioita, joista osa jää ikuisesti avoimeksi. Palattuaan Göteborgiin rikoskomisario joutuu selvittämään raakaa kaksoismurhaa. Verkko kiristyy vääjäämättä, mutta kiristyykö se myös Winterin orastavan perheonnen ympärille?

Åke Edwardson kuvaa jälleen mestarin ottein paitsi päähenkilöään ja tämän läheisiä, myös työyhteisöä ongelmineen - eräänlaisena yhteiskunnan pienoismallina. Ja tässä trillerimäisessä romaanissa moneen kertaan palkittu kirjailija pitää lukijaa hyytävässä otteessaan aina viimeisille sivuille asti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Åke Edwardson

Julkaistu

2020-07-03

Lukija

Jone Takamäki

Äänikirjan pituus

874 min

E-kirjan pituus

303 sivua

Tietoa kirjasta Varjoa ja aurinkoa

Varjoa ja aurinkoa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän uskomattoman teoksen on laatinut Åke Edwardson. Tämän pituus on 303. Ethän silti takerru yksin digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 14:34:43 tunnissa. Äänikirja on mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet bussissa ja tekee myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan äänenä on Jone Takamäki. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-07-03 julkasijan Otava toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin loistava keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan kuljetkaan. Tarviit ainoastaan kännykän ja messissä on monia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen yrittäminen on lisäksi erittäin vaivatonta, sillä pystyt esteettömästi yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.