E-kirja

Lue tai kuuntele

Michelle Douglas, Raye Morgan - Vastahakoinen prinsessa / Paluu pikkukaupunkiin maksuttomasti

Vastahakoinen prinsessa

Kimin otsalle kohosi kylmä hiki, kun hän huomasi tumman miehen, joka tuijotti häntä kuin olisi tunnistanut hänet. Hän yritti karistaa seuraajansa kannoiltaan, mutta sai pian huomata, että Jake Marallis oli sitkeämpää laatua kuin hänen aikaisemmat vainoajansa. Kim kuunteli kärsimättömyyttään pidätellen Jaken perustelut ja selitykset, mutta hän ei aikonut muuttaa mieltään. Hän ei enää koskaan palaisi kuninkaanlinnaan, ihmisten luo, jotka olivat hylänneet hänet, kun hän oli anellut näiltä apua. Edes se, että Jake väitti hänen, vaatimattoman kamarineidon tyttären, olevan oikeasti prinsessa, ei saanut häntä pyörtämään päätöstään!Paluu pikkukaupunkiin

Ahdasmielinen ja takapajuinen - niillä sanoilla Jazmin oli kuvaillut pientä kotikaupunkiaan lähtiessään sieltä kymmenen vuotta sitten - ja vannottuaan ettei koskaan palaisi. Mutta kun äidin hänelle perinnöksi jättämä kirjakauppa uhkasi mennä nurin, Jazin oli otettava härkää sarvista ja kohdattava häntä halveksien kohdelleet ihmiset - ja Connor Reed, mies joka oli särkenyt hänen sydämensä. Alun hankaluuksien jälkeen Jaz alkoi huomata, että elämä pikkukaupungissa saattoi olla ihanaa - ja että haavoitettu sydän saattoi parantua.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Michelle Douglas, Raye Morgan

Julkaistu

2013-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

224 sivua

Tietoa kirjasta Vastahakoinen prinsessa / Paluu pikkukaupunkiin

Vastahakoinen prinsessa / Paluu pikkukaupunkiin on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Michelle Douglas, Raye Morgan on teoksen kirjoittajana. Kirjasta löytyy 224 sivua, niiden mukana pystyt saada mahtavia lukuhetkiä. Kyseisestä e-kirjasta onnistuu myöskin kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella täsmälleen siellä jossa ikinä kuljet eli se tekee matkasta mukaansatempaavamman. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2013-01-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi täysin uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjat kuten myös e-kirjat reissaavat sopivasti mukanasi omassa kännykässäsi. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Jos et ole vakuuttunut onko tämän lainen palvelu hyvä itsellesi, niin pystyt yrittää valitsemaasi ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.