E-kirja

Lue tai kuuntele

Andrea Laurence, Karen Booth - Vastakkaisilla puolilla / Playboy kruunupäänä maksuttomasti

Vastakkaisilla puolilla

Turha palohälytys, kohtaaminen öisellä kadulla, drinkki hotellin baarissa ja sen jälkeen... nooh, Isabel Blackwell on ollut yksin aivan liian pitkään. Joten hän päätyy kuin päätyykin sänkyyn sattumalta tapaamansa komean muukalaisen kanssa. Mutta sitä Isabel ei tiedä, että  joutuu pian kohtaamaan miehen uudelleen – hyvin erilaisissa merkeissä...Playboy kruunupäänä

Gabriel Montoron pahin painajainen käy toteen, kun hänen vanhemmat veljensä kieltäytyvät ottamasta Alman valtion kuninkaan kruunua vastaan jättäen hänelle kuninkuuden taakan. Gabriel tarvitsee ryhtiliikkeen – nopeasti. Siinä Serafia Espina astuu sopivasti kuvaan mukaan. Mutta salaako Serafia häneltä jotakin, mikä voi tuhota heidän suhteensa ennen kuin se on kunnolla alkanutkaan?

 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Andrea Laurence, Karen Booth

Julkaistu

2020-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

218 sivua

Tietoa kirjasta Vastakkaisilla puolilla / Playboy kruunupäänä

Vastakkaisilla puolilla / Playboy kruunupäänä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on tehnyt Andrea Laurence, Karen Booth. Kyseisestä kirjasta löytää 218 sivua, minkä mukana kykenet saada upeita hetkiä. Ethän takerru vain e-kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin mukava tyyli kuunnella kirjaa olitpa junassa, taksissa tai esimerkiksi lenkillä. Kirjan on lukenut tuntematon. Teos on julkaistu 2020-07-01 ja kirjan julkaisijana on Harlequin. Aloita nyt äänikirjoihin ja e-kirjoihin perehtyminen niin kyet nauttimaan kirjoista uudenaikaisella tavalla. Tämä onnistuu sulavasti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Mikäli tahdot mennä kunnollisesti äänikirjojen maailmaan, sinun pitää ainoastaan maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa ja hyödynnettävänäsi on mahtava yhditelmä erilaisia kirjoja. Moni äänikirjapalveluista tarjoilee lisäksi maksuttoman kokeilujakson, tällä tavalla voit esteettömästi testata palvelua ilman euroakaan*.