E-kirja

Lue tai kuuntele

Lucy Clark, Jessica Matthews - Vauvan taikaa / Isyyden suloinen tuska maksuttomasti

Vauvan taikaa

Lastenlääkäri Iris Tennantille Didjan, pikkukaupunki Australian takamailla, on täydellinen paikka paeta maailmaa. Tai olisi, ellei siellä olisi myös uutta työtoveria, tohtori Dex Crawfordia – jota harvoin havaitaan ilman kaunista naisseuralaista käsipuolessa!

Uudelleen uusiksi Iriksen elämä menee, kun hänestä tulee äkkiä orvoksi jääneen tyttövauvan huoltaja. Hän tarvitsee Dexin apua! Kummallisinta kaikessa on pikkuruisen nyytin odottamaton vaikutus sitoutumiskammoiseen Dexiin...Isyyden suloinen tuska

Syntisen komea ensihoitaja Joe Donatelli vaatii muilta yhtä paljon kuin itseltään, eikä hevin sulata iloisenpirteää Maggie Randallia työparikseen. Mutta pian Maggien apu tulee tositarpeeseen, kun Joe saa hoidettavakseen tyttärensä, josta ei ollut koskaan kuullutkaan. Mitä vannoutunut poikamies muka vauvoista tietäisi?

Maggien suuri haaste on saada Joe uskomaan kykyihinsä isänä. Mutta vielä suurempi haaste on edessä, kun Joe tajuaa pitävänsä onnellisen perheen leikkimisestä. Olisiko hänestä... oikeaksi perheenisäksi?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lucy Clark, Jessica Matthews

Julkaistu

2013-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

231 sivua

Tietoa kirjasta Vauvan taikaa / Isyyden suloinen tuska

Lue tapahtumarikas romaanit Vauvan taikaa / Isyyden suloinen tuska, minkä kera koet suurenmoisia tuntemuksia. Opuksen on kirjoittanut Lucy Clark, Jessica Matthews. Kyseinen romaanit pitää sisällään 231 sivua, minkä mukana nautiskella jopa moni tovi. Tässä tapauksessa ei ole siitä huolimatta vaadittua taipua ainoastaan luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä jossa ikinä kuljet joten se tekee matkasta mukaansatempaavamman. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Teoksen on julkaissut Harlequin 2013-09-01. E- sekä äänikirjat tuottavat helpon tilaisuuden nautiskella mukaansatempaavista kirjoista matkustaessa tai kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit parhaan ohjelman. Suorittamalla sovitun kuukausimaksun aukaiset siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat sinun elinaikanasi. Jos et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen palvelu käypä sinulle, niin onnistut kokeilla tahtomaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.