E-kirja

Lue tai kuuntele

Veikko Huovinen - Veitikka maksuttomasti

Veikko Huovinen (1927–2009) oli lempeän pirullinen humoristi, joka kirjoitti Veitikan (1971) ohella historian suurista viiksiniekoista myös teokset Joe-setä (1988) ja Pietari Suuri hatun polki (1995).

A. Hitlerin elämä ja toiminta

”Tutkiessani Hitlerin arvoitusta olen ihmetellyt, miksei kukaan humoristi ole tehnyt tästä maailmanhistorian ehkä ovelimmasta veijarista kirjaa.”

Veitikka on dokumentaarinen tutkielma maailmanhistorian viekkaimmasta huiputtajasta, jonka seuraajia liikkuu yhä joukossamme. Mustanpuhuvan diktaattorin elämä ja teot saavat Veikko Huovisen käsissä nerokkaan tulkinnan, joka huumorillaan riisuu aseet kaikilta tuleviltakin hirmuhallitsijoilta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Veikko Huovinen

Julkaistu

2011-02-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

227 sivua

Tietoa kirjasta Veitikka

Kutkuttava Veitikka on tyylikäs romaanit, mitä kuunneltaessa ajankulu häviää kokonaan. Opuksen on kirjoittanut Veikko Huovinen. Kirjan pituus on 227. Luettavan kirjan vierellä tarjolla on monikäyttöinen äänikirja, minkä kanssa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella juuri siellä missä menetkään joten se saa matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2011-02-22 julkaisijan WSOY toimesta. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja pystyt nautiskelemaan kirjoista hyvin aintlaatuisella tavalla. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit tahtomasi ohjelman. Sitten kun tahdot päästä todella kirjojen pauloihin, niin sinun pitää pelkästään suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ niin käytössäsi on huikea valikoima e-kirjoja. Kun et ole varma onko tämän tyyppinen sovellus oikea itsellesi, niin kykenet testata valitsemaasi sovellusta 2 viikon ajan.