Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha Vuorinen - Veljekset Vaselin maksuttomasti

Vaselinin veljekset ovat keskellä kiperää tilannetta: yhtiön valmistamalle rasvalle on löytynyt tuhansia purkkeja vetävä markkina-aukko Turkin Alanyasta, mutta toinen veljeksistä on päättänyt pitää kaupan yksityiskohdat omana tietonaan. Pahaa aavistamattoman portsari Tapsa Mäkilän on nyt selvitettävä, mihin kaikkeen ihmerasvaa Turkissa oikein käytetään.

Tehtävän suorittamista sotkee kannoilla notkuva idioottikaksikko Händi & Käppers, joka herättää missä ja kenessä tahansa ansaittua hämmennystä. Tarvitaan vain muutama väärinkäsitys, ja tapahtumien kulku lipsahtaa lopulta sellaiseen sivuluisuun, ettei paatuneinkaan karju meinaa pysyä koskettimilla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha Vuorinen

Julkaistu

2019-04-04

Lukija

Jari Karjalainen

Äänikirjan pituus

677 min

E-kirjan pituus

239 sivua

Tietoa kirjasta Veljekset Vaselin

Kuuntele heti lumoava romaanit Veljekset Vaselin, minkä avulla vietät ainutlaatuisia hetkiä. Teoksen kirjoitti Juha Vuorinen. Kyseinen teos on pituudeltaan 239 sivua, toisin sanoen iloa piisaa moneksi toviksi. Tottakai ei ole siitä huolimatta tarve taipua pelkästään luettavaan versioon, lisäksi käytettävissä on myös 11:17:45 h pituinen äänikirja. Äänikirja ei estä lukijaansa iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sitä vastoin kykenet nauttia kirjasta missä mielit esim junassa. Kirjan sinulle lukee Jari Karjalainen. Teos on alunperin julkaistu 2019-04-04 julkaisijan Diktaattori Oy toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan tykkänään uudenlaisen tavan iloita kirjoista. Se koko juttu onnistuu vaivattomasti, kun ainoastaan omistat puhelimen. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 20e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä ikänään kuljetkaan. Parasta käyttäjälle on että, lähimain kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa eli voit sitoutumatta testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja kokeilla onko ohjelma sinulle kelp.