E-kirja

Lue tai kuuntele

Anne Swärd - Vera maksuttomasti

17-vuotias ranskalaistyttö Sandrine pakenee sodan kauhuja Ruotsiin vuonna 1945. Raskas salaisuus on sekoittaa hänen järkensä. Sandrine menee naimisiin yläluokkaisen lääkärin Ivan Cederin kanssa, ja korskeat häät vietetään saaristossa hyytävässä talvisäässä.

Skandaali on valmis kun kureliiveihin nyöritetty morsian synnyttää hääyönä tyttären. Kuka on lapsen isä? Vauvan siniset silmät herättävät Sandrinessa kauhua, ja hän kavahtaa tämän koskettamista. Hän elää ylellisessä tukholmalaishuoneistossa nukkevaimona, eikä voi paljastaa taustaansa kenellekään. Mutta Cederin tunnekylmän perheen muillakin jäsenillä on salaisuutensa. Pystyykö Sandrine lopulta voittamaan pelkonsa, kohtaamaan menneisyytensä?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anne Swärd

Julkaistu

2018-03-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

248 sivua

Tietoa kirjasta Vera

Vauhdikas Vera on fantasinen romaanit, jota kuunnellessa aika poistuu täydellisesti. Kirjan kirjoitti Anne Swärd. Tämän pituus on 248. Tästä teoksesta löytyy kanssa kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele sinua nautiskelemaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, vaan onnistut nyt iloita kirjasta missä tahansa tahdot kuten pyöräilessä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2018-03-12 ja kirjan julkaisijana on Otava. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot kokonaan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Kun sinulla on kännykkäsi taskussa, niin sinulla on taskussasi lukemattomia kirjoja. Sovellukset toimivat yleensä 10-15€ maksulla, millä kykenee kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja tai lukemaan mielenkiintoisia e-kirjoja. Paras vierailijalle on että, lähimain kaikki sovellukset tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa eli saat vapaasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja selvittää onko ohjelma juuri sinulle asianmukainen.