Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Enni Mustonen - Verenpisara ikkunalla maksuttomasti

Helteisenä kesänä 1917 pienen etelähämäläisen pitäjän syrjäiseen kyläkouluun tulee opettajaksi nuori Saara Kavenius. Hän asettuu asumaan Koskivuoreen, patruuna Forsbergin kartanoon.

Kartanon herrasväkeä serveeraa Vappu, torpparin tytär. Saara ja Vappu ystävystyvät, mutta ystävyys joutuu heti koetukselle.

Saara rakastuu kartanon nuoreen herraan, Vappu punaiseen agitaattoriin. Ja kun vuoden 1918 tapahtumat nielaisevat pyörteisiinsä myös Koskivuoren, naiset joutuvat valitsemaan puolensa. Vappu ja Saara taistelevat kansalaissotansa eri leireissä, mutta yhteisen päämäärän, rauhan ja elämän puolesta.

Koskivuori-sarjan 1. kirja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Enni Mustonen

Julkaistu

2018-12-05

Lukija

Eva Lönnblad

Äänikirjan pituus

541 min

E-kirjan pituus

212 sivua

Tietoa kirjasta Verenpisara ikkunalla

Mielenkiintoinen Verenpisara ikkunalla on suurenmoinen romaanit, mitä kuunnellessa kellonaika haihtuu täysin. Tämän erinomaisen teoksen on kirjoittanut Enni Mustonen. Teoksesta löytää 212 sivua, minkä kanssa pystyt kokea mielenkiintoisa kokemuksia. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä messissä vastaanotat lukuhetkiä jopa 9:01:28 h. Äänikirja onkin ainutlaatuinen käytäntö nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, taksissa tai vaikka juoksemassa. Tätä kirjaa lukee Eva Lönnblad. Äänikirja on julkaistu 2018-12-05 ja teoksen julkaisijana toimii Otava. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin mukava konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan oletkaan. Äänikirjojen kuunteluun ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat valitsemasi ohjelman. Sitten kun vaadit mennä' kunnollisesti e-kirjojen maailmaan, niin sinun alkaa maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ niin käytössäsi on iso kokoelma erilaisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään suunnattoman helppoa, sillä kykenet esteettömästi testata sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.