E-kirja

Lue tai kuuntele

Kalle Isokallio - Vesimeloni maksuttomasti

Johan Granit kiinnostuu vedestä: sitä tarvitsevat kaikki eikä ilman selviä kukaan. Vaikkei vedestä meloneja eli miljoonia saa puristetuksi, on siinä mukava, säännöllinen tulolähde. Tarmokkaana miehenä hän päättää ostaa Lommolan kunnan vesilaitoksen, mutta kaupat tehdäkseen hän tarvitsee lainan. Ja on pian nesteessä.

Toimittaja Miina Maltonen tutkii isoäitinsä perinnön katoamista ja huomaa, että mummoilla on tehty bisnestä. Syyllistä jäljittäessään hän törmää Johan Granitin nimeen. Millainen mies saattaa olla noin häikäilemätön!

Kalle Isokallion Vesimeloni on verraton peruskurssi huijaajan huijaamiseen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kalle Isokallio

Julkaistu

2010-08-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

138 sivua

Tietoa kirjasta Vesimeloni

Vauhdikas Vesimeloni on jännä romaanit, mitä kuunneltaessa ajankulu unohtuu tykkänään. Tämän kirjan on laatinut Kalle Isokallio. Tämän pituus on 138. Digitaalisen kirjan vierellä tarjolla on myös hyödyllinen äänikirja, jonka seassa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin huikea keino kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, bussissa tai esimerkiksi juoksemassa. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2010-08-31 julkaisijan Tammi toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja on hyvä keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa menet. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat liikkuvat kätevästi mukana omassa älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Jos et ole vuorenvarma onko tämän mukainen palvelu oikea itsellesi, niin pystyt yrittää valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.