Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Akseli Heikkilä - Veteen syntyneet maksuttomasti

Kohtalonomainen esikoisromaani toden ja tarun väliltä

”Kerron sinulle sadun, kuollut lapsi.”

Eeva palaa neljän vuoden jälkeen kotikyläänsä. Kylä tekee kuolemaa: joki on yhä tyhjä kaloista, sen jumalia eivät lepytä rukoukset, eivätkä manaukset tepsi siihen.

Pohjoisessa Eevaa odottavat velipuoli Alarik, isäpuoli Eino ja kaikki ne, jotka ovat häntä väärin kohdelleet. Lasta hänellä ei enää ole, eikä äitiäkään, joka on paennut kylmän maan sisään. Kun kylä alkaa valmistautua kesän päättäviin veneenpolttomenoihin, montaa muuta odottaa karmeampi kohtalo.

Akseli Heikkilän esikoisromaani on kuvitteelliseen pohjoiseen sijoittuva jylhä ja myyttinen kostotarina. Se on toden päälle sepitetty taru, joka tuo suomalaiseen kirjallisuuteen uuden omaäänisen tekijän.

Akseli Heikkilä (s. 1984) on työskennellyt muun muassa freelancer-toimittajana, käsikirjoittajana, musiikkipäällikkönä ja verkkotuottajana. Heikkilä on kotoisin Torniojokilaaksosta Kukkolan kylästa ja asuu nykyisin Helsingissä.

Heikkilän novelleja on julkaistu eri antologioissa ja Lapin kirjallisuusseuran Lapillinen-lehdessä. Hän on opiskellut kirjoittamista Kriittisessä korkeakoulussa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Akseli Heikkilä

Julkaistu

2019-08-22

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

280 min

E-kirjan pituus

106 sivua

Tietoa kirjasta Veteen syntyneet

Veteen syntyneet on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Akseli Heikkilä. Veteen syntyneet on pituudeltaan 106 sivua, siis näinollen sopiva pituus lukemiseen. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka parissa kuuntelet jopa 4:40:27 h. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella aivan siellä jossa ikinä menet joten se luo matkastasi mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukija on Krista Putkonen-Örn. Äänikirja on julkaistu 2019-08-22 ja teoksen julkaisijana on WSOY. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat täysin tuoreen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat reissaavat näppärästi mukana omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi vilpittömän helppoa, sillä voit rajattomasti yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.