E-kirja

Lue tai kuuntele

Sharon Kendrick, Susan Meier - Viaton valemorsian / Joulun sata suudelmaa maksuttomasti

Viaton valemorsian

Nainen erottui lentokentän ruskettuneesta ihmismassasta kuin hento, kalpea kukkanen. Lyhyt, sähköistävä kohtaaminen olisi saattanut pian haaleta miellyttäväksi muistoksi, ellei englantilainen kaunotar olisi napannut vahingossa mukaansa Danten salkkua - ja mittaamattoman arvokasta tiaaraa. No, nyt Dantella oli ainakin hyvä syy tavata salaperäinen Willow Hamilton uudelleen!

 

 

 Joulun sata suudelmaa

Shannon ei käsitä, miten sekä Rory Wallace että hänen pieni tyttärensä voivat inhota joulua niin paljon. Niinpä hän päättää tehdä lempivuodenajastaan niin ihanan kuin suinkin! Mutta työpäivistä komean Roryn kanssa tulee todella haastavia: Shannon alkaa kaivata joulusuukkoa mieheltä, jota hän ei voi saada...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sharon Kendrick, Susan Meier

Julkaistu

2017-12-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

221 sivua

Tietoa kirjasta Viaton valemorsian / Joulun sata suudelmaa

Viaton valemorsian / Joulun sata suudelmaa on mukaansatempaava sekä hauska romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä yhtäkään vaisuksi. Tämän on kirjoittanut Sharon Kendrick, Susan Meier. Kyseinen romaanit pitää sisällään 221 sivua, joiden mukana nauttia useampi tovi. Luettavan kirjan kanssa kuunneltavissa on myös loistava äänikirja, jonka kanssa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja on uusi käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, autossa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tämän äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Kirja on julkaistu 2017-12-01 ja kirjan julkaisijana on Harlequin. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat liikkuvat näppärästi mukana älypuhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat kiinteällä maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa jolloin pystyt rajoittamattomasti testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä miettiä onko palvelu juuri sinulle sovelias.