E-kirja

Lue tai kuuntele

Jennifer Lewis, Katherine Garbera - Viekoitteleva vastapeluri / Salaisia suudelmia maksuttomasti

Viekoitteleva vastapeluri

Vierailu kaavoitusvirastossa saa Justin Sternin elämän sekaisin. Tai pikemminkin siellä oleva tuntematon nainen, johon hän tuntee välitöntä vetoa. Kun nainen sitten osoittautuu Selena Gonzaleziksi, lakinaiseksi, joka on tullut panemaan kapuloita Justinin Luna Azul -yhtiön rattaisiin, Justin joutuu ottamaan järeät aseet käyttöönsä. Mutta ei aikaakaan, kun hänelle selviää, että Selena on paitsi viehättävä, myös äärimmäisen vahva vastustaja...Salaisia suudelmia

Johtajan assistentti Brooke Nichols ei ole koskaan nähnyt pomoaan RJ Kincaidia noin tolaltaan. Onhan RJ:n äiti toki parhaillaan tutkintavankeudessa miehensä murhasta epäiltynä, ja lisäksi avioliiton ulkopuolella syntynyt velipuoli on melkein varastanut laivausyhtiön, jolle RJ on pyhittänyt elämänsä. Mikään ei kuitenkaan oikeuta noin huonoa käytöstä kokoussalissa! Niinpä hyvän assistentin tavoin Brooke vetää RJ:n toimistoonsa ja kaataa tälle paukun... joka johtaa suudelmaan tai pariin. Kunpa Brooke vain ei kantaisi sisällään raskasta salaisuutta, niin kenties hänen haaveistaan pomonsa suhteen voisi tulla totta!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jennifer Lewis, Katherine Garbera

Julkaistu

2013-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

223 sivua

Tietoa kirjasta Viekoitteleva vastapeluri / Salaisia suudelmia

Viekoitteleva vastapeluri / Salaisia suudelmia on vaikuttava ja kiintoisa romaanit, mikä ei varmasti jätä todellakaan vaisuksi. Tämän mahtavan kirjan on kynäillyt Jennifer Lewis, Katherine Garbera. Tämä Style on pituudeltaan 223 sivua, toisin sanoen iloa piisaa moneksi ajanjaksoksi. Lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on kiva käytäntö kuunnella kirjaa olitpa ratikassa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2013-09-01 julkasijan Harlequin toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi aivan tuoreen oven kirjojen luokse. Se koko juttu toimii jouheasti, kun ainoastaan omistat puhelimen. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Suurinosa äänikirjapalveluista tarjoaa myöskin veloituksettoman ilmaisjakson, tällä tavalla voit esteettömästi tutkia palvelua ilman euroakaan*.