E-kirja

Lue tai kuuntele

Jules Bennett, Joan Hohl - Vielä kerran onneen / Pomon pauloissa maksuttomasti

Vielä kerran onneen

Kuinka Charlotte olisi pystynyt vastustamaan miestä, jolla oli suloinen vauva sylissään? Hän oli heidän ensitapaamisestaan lähtien ollut hulluna Anthonyyn ja oli koko heidän avioliittonsa ajan toivonut, että mies viimein ehtisi työkiireidensä välissä keskittyä häneen ja perheen perustamiseen. Ja sitten nyt, juuri kun he olivat aikeissa erota, Anthonyn sisarentytär jäi orvoksi ja tarvitsi heitä molempia. Charlotte halusi uskoa, että Anthony alkaisi viimein ymmärtää, mikä elämässä oli tärkeintä… Pomon pauloissa

Jennifer tiesi olevansa pelkuri paetessaan kotoaan kertomatta vanhemmilleen siihen syytä. Mutta hän ei pystynyt puhumaan siitä – ei sitten millään. Työpaikka Marshall Graingerin syrjäisellä karjatilalla oli oikea onnenpotku. Tai niin Jen kuvitteli, kunnes tapasi Marshin silmästä silmään. Mies teki hänen olonsa… tukalaksi. Levottomaksi. Hänen teki mieli lähteä taas karkuun! 

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jules Bennett, Joan Hohl

Julkaistu

2015-09-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

225 sivua

Tietoa kirjasta Vielä kerran onneen / Pomon pauloissa

Vielä kerran onneen / Pomon pauloissa on mielenkiintoinen sekä mielenkiintoinen romaanit, mikä ei jätä ketään vaisuksi. Tämän ihastuttavan teoksen on raapustanut Jules Bennett, Joan Hohl. Vielä kerran onneen / Pomon pauloissa on pituudeltaan 225 sivua, siis oikein kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan pakollista tyytyä vain luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on upea tyyli nauttia kirjaa ollessasi sitten metrossa, taksissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2015-09-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi kokonaan tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat haluamasi äänikirjasovelluksen. Maksamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei varmasti lopu kirjat sinun elämässäsi. Jos et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen sovellus sopiva sinulle, niin voit testata tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.