E-kirja

Lue tai kuuntele

Emmanuelle Pirotte - Vielä tänään olemme elossa maksuttomasti

Vielä tänään olemme elossa on toisen maailmansodan loppuun, Ranskan ja Belgian raja-alueille sijoittuva sotakertomus.

Saksan armeijan sotilaan ja orvon seitsenvuotiaan juutalaistytön epätodennäköinen kohtalonyhteys uhmaa sodan raakoja lakeja. Päähenkilö Mathias on Saksan armeijan erikoisjoukkojen sotilas, jonka tehtävä on murtautua voittoisien liittoutuneiden selustaan ja tarpeen mukaan soluttautua vihollisjoukkoihin. Historiallisesti kyse on operaatio Greifista, joka toteutettiin 1944–1945. Draama alkaa, kun Mathias ja hänen toverinsa saavat käsiinsä orvon 7-vuotiaan juutalaistytön Renéen.

Kaunis ja riipaiseva romaani yhdistää toisen maailmansodan brutaaliuden ja inhimillisen toiveikkuuden unohtumattomaksi tarinaksi, joka pitää otteessaan viimeiselle sivulle saakka.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Emmanuelle Pirotte

Julkaistu

2017-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

146 sivua

Tietoa kirjasta Vielä tänään olemme elossa

Vielä tänään olemme elossa on häkellyttävä sekä mielenkiintoinen romaanit, mikä ei todella jätä varmasti kylmäksi. Tämän huikean kirjan on raapustanut Emmanuelle Pirotte. Vielä tänään olemme elossa on pituudeltaan 146 sivua, siis näinollen sopiva pituus läpi käytäväksi. Älä silti tyydy vain digitaaliseen kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa pystyy kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin kuljetkaan ja se tekee matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2017-10-01 julkaisijan Minerva Kustannus toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät hyvin tuoreen tavan iloita kirjoista. Tarviit vaan kännykän niin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Maksamalla noin 15€ kuukausimaksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat omana elinaikanasi. Kun et ole vakuuttunut onko tämän lainen palvelu käypä itsellesi, niin voit kokeilla tahtomaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.