E-kirja

Lue tai kuuntele

John le Carré - Vielä yksi tehtävä maksuttomasti

Mestarikertoja John le Carren ajankohtainen ja poliittisin maustein terästetty agenttitrilleri, jossa vanha tuttu perivihollinen turvautuu ennennäkemättömiin keinoihin.

Nat, 47-vuotias Britannian tiedustelupalvelun veteraani, luulee että ajat agenttien yhdyshenkilönä ovat häneltä jo takana päin. Hän palaa kotiin Lontooseen vaimonsa luo. Mutta MI6 onkin toista mieltä. Kasvava uhka Moskovasta vaatii järeitä vastatoimia ja Nat määrätään takaisin kentälle, johtamaan sekalaista vakoojajoukkoa.

Intohimoisena sulkapallon ystävänä Nat ryhtyy pelaamaan joka viikko nuoren erakkomaisen Edin kanssa. Ed vihaa Brexitiä, Trumpia ja työtään tyhjäpäisessä mediatoimistossa. Juuri Ed, kaikista ihmisistä epätodennäköisimpänä, tempaa heidät poliittisen vihan tielle, joka on koitua heidän tuhokseen. Miten käy yksilön korkean moraalin, kun auktoriteetti, jolle on vannonut uskollisuuttaan, lakkaa toimimasta yleisen edun mukaisesti?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

John le Carré

Julkaistu

2020-08-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

211 sivua

Tietoa kirjasta Vielä yksi tehtävä

Mieleenpainuva Vielä yksi tehtävä on ihastuttava romaanit, mitä lukiessa aika katoaa kerrassaan. Tämän erinomaisen teoksen on laatinut John le Carré. Teoksesta löytyy 211 sivua, minkä kanssa on mahdollista kokea mielenkiintoisa kokemuksia. Tässä tapauksessa ei ole välttämätöntä tyytyä pelkästään luettavaan versioon, tarjolla on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja voi olla mukava käytäntö kuunnella kirjaa silloin kun olet julkisessa ja se tekee myös lenkistä jännittävämmän. Äänikirjan sointuvana lukijana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Docendo 2020-08-25. Ääni – ja digitaalinen kirja on kätevä konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan oletkaan. Äänikirjat ja e-kirjat reissaavat käytännöllisesti mukana puhelimessasi. Maksamalla kuukausimaksun avaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat omana elinaikanasi. Äänikirjojen testaaminen on niin ikään tosi vaivatonta, sillä kykenet sitoutumatta testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.