E-kirja

Lue tai kuuntele

Karl Johan Robert Kiljander - Vieraita odottaessa maksuttomasti

Tohtorin perheessä odotetaan vieraita – kaikki muut ovat pöydässä paitsi tohtorin sisar Lyyli. Lyyliä ei näy, sillä hän kirjoittaa innokkaasti romaania itsellistä elämää elävästä laulajattaresta. Ongelmana on, ettei Lyyliä ole koskaan kosittu. Kuinka siis kirjoittaa aidon oloinen kosiokohtaus?

Lyyli ei arvaakaan, miten päivä tulee päättymään.

"Vieraita odottaessa" on Karl Johan Robert Kiljanderin hersyvä huvinäytelmä vuodelta 1892. Karl Johan Robert Kiljander (1848–1924) oli suomalainen näytelmäkirjailija ja postimestari. Hän kirjoitti ensimmäiset näytelmänsä ruotsiksi, mutta vaihtoi pian kirjoittamaan suomeksi. Kiljanderin humoristisia näytelmiä esitettiin Kansallisteatterissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Karl Johan Robert Kiljander

Julkaistu

2020-02-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

21 sivua

Tietoa kirjasta Vieraita odottaessa

Vieraita odottaessa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen teki Karl Johan Robert Kiljander. Tämä romaanit pitää sisällään 21 sivua, joiden kanssa nautiskella useampi tovi. Tämän kirjan kanssa ei ole silti välttämätöntä tehdä valinta yksin luettavaan versioon, saatavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei rajoita lukijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun saatat lukemaan, päinvastoin pystyt nautiskella kirjasta aina kun mielit kuten lenkillä. Kyseisen äänikirjan kertoja on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2020-02-19. Ääni – ja digitaalinen kirja on miellyttävä konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan kuljet. Tarvitset pelkästään älypuhelimen ja kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Se tapahtuu suorittamalla 10 - 20euron kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä milloinkaan liikut. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi todella vaivatonta, sillä kykenet sitoutumatta yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.