Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Shari Lapena - Vieras talossa maksuttomasti

Karenia piinaa menneisyys, jota hän ei itse kykene muistamaan. Uusi hyytävä trilleri Hyvä naapuri -bestsellerin tekijältä!

Karen Krupp herää sairaalasta aivotärähdyksen saaneena eikä muista edellisestä illasta mitään. Hänelle kerrotaan, että hän on juossut hädissään ulos ravintolasta ja kaahannut autollaan päin sähkötolppaa.
Onnettomuuden kanssa samoihin aikoihin samalla alueella on tapahtunut murha. Onko tapausten välillä yhteys?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Shari Lapena

Julkaistu

2018-01-02

Lukija

Sanna Majuri

Äänikirjan pituus

610 min

E-kirjan pituus

202 sivua

Tietoa kirjasta Vieras talossa

Vieras talossa on kutkuttava sekä hauska romaanit, joka ei todella jätä lukijaansa tylsistyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Shari Lapena. Lukemista löytyy 202 sivua, minkä parissa kykenet saada jännittäviä kokemuksia. Luettavan kirjan kera käsillä on lisäksi loistava äänikirja, minkä kera vietät normaalilla nopeudella 10:10:15 tuntia. Äänikirja onkin hyvä käytäntö nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, bussissa tai esimerkiksi juoksemassa. Tämän kirjan sinulle lukee Sanna Majuri. Tämän kirjan julkaisi Otava 2018-01-02. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot täysin tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat valitsemasi äänikirjasovelluksen. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20e kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan liikutkaan. Jos et ole varma onko tämän tyyppinen palvelu käypä itsellesi, niin kykenet testata tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.