E-kirja

Lue tai kuuntele

Lee Child - Viides matkustaja maksuttomasti

New Yorkin öisessä metrovaunussa istuu vain Jack Reacher ja viisi muuta matkustajaa - mutta yksi heistä kiinnittää välittömästi Reacherin huomion. Nainen täyttää kaikki kohdat listalta, jonka Reacher oppi jo kauan sitten entisessä elämässään: itsemurhapommittajan tuntomerkit.

Mutta miksi terroristi valmistautuisi iskuun puolityhjässä junassa keskellä yötä eikä aamun työmatkaruuhkassa? Ja kun Reacherin väliintulo aiheuttaa yllätyksen, jälkiselvittelyt saavat omituisia piirteitä. Miksi Reacheria kuulustelevat jos jonkinlaiset pukumiehet, jotka viittaavat Yhdysvaltain Kotimaan turvallisuuden viraston rajattomiin valtuuksiin? Ja kuka oli metrovaunun viides matkustaja, joka tuntuu haihtuneen yöhön? Totuus hautautuu salaisten pidätyssellien, poliittisen vallan käytävien ja kiillotettujen julkisivujen alle. Ja voimakkaat tahot tuntuvat päättäneen, että sen on parempi pysyäkin siellä...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lee Child

Julkaistu

2016-01-26

Lukija

Markus Niemi

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

290 sivua

Tietoa kirjasta Viides matkustaja

Viides matkustaja on kiehtova ja viihdyttävä romaanit, joka ei taatusti jätä lukijaansa vaisuksi. Lee Child toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen kirja on sivumäärältään 290 sivua, joten kirjaa riittää runsaasti ajanjaksoksi. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan pakko tehdä valinta yksin luettavaan versioon, lisäksi käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja voi olla hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet julkisessa ja luo lisäksi lenkistä jännittävämmän. Kirjan rentouttavana äänenä toimii Markus Niemi. Äänikirja on julkaistu 2016-01-26 ja kirjan julkaisijana on Otava. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat perusteellisesti modernin konstin iloita kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin lataat valitsemasi kirjasovelluksen. Sovellukset pyörivät perinteisesti 10-20e kuukausimaksulla, millä pystyt kuuntelemaan loputtomasti useita eri äänikirjoja ja lukemaan parhaita elektronisia kirjoja. Mikäli epäröit käyttäisitkö tätä ohjelmaa, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.