E-kirja

Lue tai kuuntele

James Fenimore Cooper - Viimeinen mohikaani: Kertomus vuodelta 1757 maksuttomasti

Eletään 1700-lukua Yhdysvalloissa. Englantilaiset ja ranskalaiset käyvät jatkuvia, verisiä sotia. Englantilaisen everstiluutnantti George Munron tyttäret Alice ja Cora matkustavat kohti linnoitusta, jossa heidän isänsä työskentelee.

Matka on kuitenkin vaarallinen, erityisesti naisille. Onneksi Munron tyttäret törmäävät valkoiseen eränkävijään Natty Bumpoon sekä hänen intiaaniystäviinsä Chingachgookiin ja Unkasiin – viimeisiin mohikaanheimon jäseniin.

"Viimeinen mohikaani" on klassikon asemaan noussut James Fenimore Cooperin seikkailuromaani vuodelta 1826. Tarina on täynnä toimintaa. Samalla romaani käsittelee Yhdysvaltojen historian surullisia puolia: sotia ja intiaaniheimojen tuhoutumista. James Fenimore Cooper (1789–1851) oli yhdysvaltalainen kirjailija. Hänet tunnetaan erityisesti intiaanien elämää kuvaavasta "Nahkasukka" -kirjasarjasta, johon myös "Viimeinen mohikaani" kuuluu. Fenimore Cooper asui sukutilalla Otsego-järven rannalla New Yorkin osavaltiossa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

James Fenimore Cooper

Julkaistu

2019-09-16

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

362 sivua

Tietoa kirjasta Viimeinen mohikaani: Kertomus vuodelta 1757

Viimeinen mohikaani: Kertomus vuodelta 1757 on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut James Fenimore Cooper. Teoksen pituus on 362. E-kirjan ohella käsillä on myös hyödyllinen äänikirja, minkä avulla vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyvä käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi sitten metrossa, autossa tai vaikka ulkoilemassa. Kirjan on lukenut tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2019-09-16. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen niin pääset nautiskelemaan kirjoista täysin tuoreella keinolla. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat kulkevat mukvasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.