E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirjo Hassinen - Viimeinen syli maksuttomasti

Miten pitkälle ihmiset ovat valmiit menemään rakkauden tähden?

Erja ja Mikael ovat eronneet. Mikael on mennyt uusiin naimisiin Rhean kanssa. Erja on työtön ja kannattelee yhä itsepintaista toivoa siitä, että Mikael ja hän palaavat yhteen. Lopulta hän menee pyytämään Mikaelilta töitä, mitä tahansa, ja ujuttautuu entisen aviomiehensä arkielämään.

"Mikael jättäytyi vuoteessa välimatkan päähän Rheasta, jäi kuuntelemaan tämän hengitystä, ja ajatteli että Rhean öinen, tahaton ynseys oli hänestä kiihottavaa, kaikkein kiihottavinta."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirjo Hassinen

Julkaistu

2011-06-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

203 sivua

Tietoa kirjasta Viimeinen syli

Viimeinen syli on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Pirjo Hassinen. Tämä romaanit pitää sisällään 203 sivua, joiden mukana iloita vaikka useampi hetkinen. Tässä tapauksessa ei ole kuitenkaan vaadittua tyytyä yksin luettavaan versioon, vaan saatavissa on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin kätevä käytäntö kuunnella kirjaa myös kun olet matkustamassa ja saa lisäksi kävelystä kivemman. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2011-06-30. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi uuden oven kirjojen pariin. Mikäli sinulla on omistamasi puhelimesi mukana, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.