Äänikirja

Lue tai kuuntele

Nora Roberts - Viimeinen taistelu maksuttomasti

Nora Robertsin huikean trilogian päätösosa.

Myrsky raivoaa, ja myös Fallon Swiftin sisällä kuohuu. Hänen Valituksi kasvamisensa vuodet ovat olleet täynnä pimeyden ja valon voimien mittelyä. Ne, jotka halusivat tuhon jälkeen selviytyä ja rakentaa, ovat käyneet niitä vastaan, jotka halusivat tuhota ja hallita raunioita. Monia taisteluita käynyt Fallon ei saa rauhaa ennen kuin vapauttaa fanaattisten Puhtauden Sotureiden vangit. Yhdessä soturi Duncanin kanssa Fallon on jo pelastanut monia, mutta nyt hänen täytyy auttaa heitä toipumaan. Jotta Fallon voisi karkottaa pimeyden ja täyttää kohtalonsa - korjata mystisen suojakilven, joka taannoin suojeli heitä kaikkia - hän tarvitsee kuitenkin tuekseen armeijan.

”Valitun aikakirjojen (Toinen koitos, Ensimmäinen vuosi) päätösosa on ehtaa fantasiaa, postapokalyptinen versio Robertsin mestarilliseksi todistetusta tarinankerronnan taidosta.”
- Library Journal

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nora Roberts

Julkaistu

2020-02-17

Lukija

Anna Saksman

Äänikirjan pituus

859 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Viimeinen taistelu

Viimeinen taistelu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoitti Nora Roberts. Kyseisestä kirjasta löytyy 0 sivua, minkä parissa kykenet saada unohtumattomia oivaluksia. Tämän lisäksi kirjasta löytyy myös kuunneltava versio, jonka kestoaika on 14:19:45 tuntia. Äänikirja ei estä kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun pystyt lukemaan, päinvastoin pystyt nyt nauttia kirjasta aina kun haluat kuten metrossa. Kirjan sinulle lukee Anna Saksman. Teoksen on julkaissut Gummerus 2020-02-17. E- sekä äänikirjat jakavat uuden keinon iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat kulkevat käytännöllisesti mukana älypuhelimessasi. Se onnistuu tilittämällä 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä kuunaan menetkään. Jos vielä epäilet käyttäisitkö ohjelmaa, niin testaa sitä nyt 2 viikon ajan.