Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Eeva Park - Viimeisellä rajalla maksuttomasti

Viimeisellä rajalla on voimakas ja mieleenpainuva romaani nuoresta naisesta nykypäivän Virossa. Eletään uuden itsenäisyyden aikaa neuvostoajan jälkeen, ja myös Tiiu palaa halusta ottaa elämän omiin käsiinsä.

Tiiu rakastuu ja lähtee varakkaan miesystävänsä kanssa matkalle kohti Saksaa, Berliiniä. Valinta on kuitenkin kohtalokas: nuori nainen huijataan epätoivossaan prostituoiduksi. Vähitellen Tiiu käsittää ajautuneensa viimeiselle rajalle, josta paluuta entiseen ei enää ole.

Eeva Park kerii Tiiun tarinan auki psykologisen trillerin keinoin ja rakentaa sitä harkituin välähdyksin. Muistojen ja takaumien avulla hän kuljettaa lukijan Tiiun lapsuuteen ja nuoruuteen neuvostovallan aikana. Sen rinnalla näyttäytyy yhtä räikeässä valossa nyky-Viro yhteiskunnallisine epäkohtineen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eeva Park

Julkaistu

2019-11-15

Lukija

Anna Asunta

Äänikirjan pituus

448 min

E-kirjan pituus

164 sivua

Tietoa kirjasta Viimeisellä rajalla

Viimeisellä rajalla on sykähdyttävä sekä iloinen romaanit, mikä ei taatusti jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Tämän mielenkiintoisen kirjan on raapustanut Eeva Park. Kyseinen teos on pituudeltaan 164 sivua, toisin sanoen iloa piisaa lukuisaksi hetkeksi. Digitaalisen kirjan lisänä kuunneltavissa on myös mainio äänikirja, minkä mukana vietät normaalilla nopeudella 7:28:04 tuntia. Äänikirja onkin rentouttava tapa kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet autossa ja se saa myös kävelystä mielenkiintoisemman. Tässä lukijana on Anna Asunta. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-11-15 julkasijan Into Kustannus toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat tykkänään tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat parhaan äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin yritä sitä 2 viikon ajan.