E-kirja

Lue tai kuuntele

Sami Hilvo - Viinakortti maksuttomasti

Mikael saapuu isoäitinsä hautajaisiin ja toteaa, että kaikki on ennallaan. Edesmenneiden isovanhempien talo tuntuu yhä kodilta, ja suku suhtautuu häneen yhtä välttelevästi kuin ennenkin.

Hän astuu olohuoneeseen, istuu isoisänsä nojatuoliin, täyttää lasinsa isoisän konjakkipullosta ja palauttaa kaikessa hiljaisuudessa lautaset, jotka äiti on sujauttanut käsilaukkuunsa. Paikalla on myös Ilari, mitä paheksutaan: vain Mikael tietää kuka hänet on kutsunut.

Kun Mikael saa avaimen isoisän työhuoneeseen, menneisyys ottaa vallan. Isoisältä peritty nimismiehen sininen virkapaita ja sen rintataskussa alati sydäntä vasten ollut viinakortti eivät olekaan kaikki, mitä hän isoisänsä Urhon kanssa jakaa. Sami Hilvon Viinakortti on kaunis ja rohkea tarina rakkaudesta, jota ympäristö ei sulata. Se on tarina talvi- ja jatkosodasta ja kahdesta miehestä, Urhosta ja Toivosta, joille sodan loppuminen ei tuo rauhaa. Kompromissien tekeminen, mihin aika heidät ajoi, ei päättynyt vaikka homoseksuaalisuutta koskeva laki muuttui: samalla tavoin ovat vaienneet Urhon jälkeläiset. Kunnes Mikael löytää valokuvan, joka isoisän viinakortin sisään kätkeytyy...

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sami Hilvo

Julkaistu

2016-04-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

108 sivua

Tietoa kirjasta Viinakortti

Viinakortti on kutkuttava sekä mielenkiintoinen romaanit, mikä ei jätä missään nimessä tylsistyneeksi. Sami Hilvo on kirjan kirjoittajana. Kirjasta löytyy 108 sivua, minkä parissa saatat saada ainutkertaisia elämyksiä. Ethän tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä jossa milloinkin kuljet joten se saa matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2016-04-19 julkasijan Tammi toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi täysin tuoreen oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat sopivan äänikirjasovelluksen. Jos mielit mennä' oikeasti äänikirjojen pauloihin, sinun aloittaa vain maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ ja sinulla on huikea yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Kirjojen testaaminen on samoin suunnattoman helppoa, sillä voit esteettömästi yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.