E-kirja

Lue tai kuuntele

Jarkko Tontti - Viisastuminen sallittu maksuttomasti

Esseekirja, joka sisältää runsaasti yllättäviä väitteitä ja pöydälle nostettuja kissoja.

Teoksen teemat kiertyvät kirjallisuuden, filosofian ja politiikan ympärille, ja aiheet vaihtelevat kirjailijoiden välisestä kateudesta 90-luvun zeitgeistiin ja tekijänoikeuskiistojen hämmästyttävän veriseen historiaan.

Esseekokoelman keskeiseksi tekstiksi nousee essee, jossa Tontti kuvaa työskentelyään Vihreiden lainsäädäntösihteerinä. Tontti, kuten moni muu viiteryhmänsä edustaja, piti Vihreitä ilman muuta parhaana vaihtoehtona poliittisella kentällä. Mutta puolueen sisäpiirissä Tontti näki amatöörimäistä toimintaa ja väkevää epäjohdonmukaisuutta niin poliittisen sisällön kuin toiminnan suhteen. Lopulta Tontti erosi tehtävästa ja puolueesta. Nyt Tontti paljastaa samaan aikaan karmivasti ja ääneennaurattavasti miltä elämä kulisseissa todella näytti.

Jarkko Tontti on koulutukseltaan oikeustieteen tohtori ja toimii myös sananvapausjärjestö PENin kansainvälisen kattojärjestön varainhoitajana. Hän on julkaissut aiemmin neljä romaania, kaksi runokokoelmaa ja yhden esseekokoelman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jarkko Tontti

Julkaistu

2016-10-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

98 sivua

Tietoa kirjasta Viisastuminen sallittu

Kuuntele välittömästi jännittävä romaanit Viisastuminen sallittu, minkä mukana elät ainutkertaisia fiiliksiä. Kirjan loi Jarkko Tontti. Tämä teos on sivumäärältään 98 sivua, näin ollen riemua piisaa runsaasti ajankohdaksi. Nytkään ei ole kuitenkaan pakollista taipua yksistään luettavaan versioon, lisäksi saatavissa on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä missä ikinä liikutkaan eli se saa matkasta kiintoisamman. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Kirja on julkaistu 2016-10-03 ja kirjan julkaisijana toimii Kosmos. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin hyvä konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään olet. Tämä kaikki sujuu sulavasti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä 10-15€ kuukausimaksulla, millä pystyy kuuntelemaan äärettömästi useita eri äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Mikäli yhä epäröit käyttäisitkö tätä sovellusta, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.