E-kirja

Lue tai kuuntele

Heikki Hietala - Viisto valo maksuttomasti

Nostalginen, yllättävä, aavemainen

Valolla on tärkeä merkitys tässä novellikokoelmassa. Niissä on keskiaikaisen Persian aavikoiden painostavan kuumaa auringonvaloa, suomalaisen honkametsän vihreäksi siivilöitynyttä keskipäivän valoa ja toisaalta myös Saksan yllä lentävän pommikoneen pakoputkien sinertäviä lieskoja ja himmeitä keltaisia mittarivaloja. Toisissa tarinoissa nähdään leirintäalueen vastaanoton öisen neonvalon kajo, tai englantilaisen kivikirkon alttarikynttilöiden tanssivat liekit. Kokoelmassa on mukana myös novelli Lordi Stantonin rykmentti, jolla Hietala voitti Englannissa Flash500-kilpailun ensimmäisenä ei-natiivina englannin kirjoittajana. Valo on läsnä myös tunnelmana - kuinka kaikki voi yhdellä hetkellä olla hyvin ja kirkasta, ja hetken päästä asiat ovat toisin, eikä valoa enää ole.

Kirjailija Heikki Hietala on jo pitkään ollut kiinnostunut spekulatiivisen fiktion mahdollisuuksista juuri noiden taitekohtien käsittelyssä. Häntä kiehtoo elämässä sen rajallisuus ja se, mitä tapahtuu kun aika ja paikka menettävät merkityksensä, kun siirrytään rajan toiselle puolelle.

Filtered Light and Assorted Tales -kokoelman ensijulkaisu oli Yhdysvalloissa 2012 ja Englannissa se julkaistiin maaliskuussa 2016 (Fingerpress).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heikki Hietala

Julkaistu

2017-01-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

155 sivua

Tietoa kirjasta Viisto valo

Viisto valo on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Heikki Hietala. Kirjan pituus on 155. Tässä tapauksessa ei ole onneksi pakko rajoittua pelkästään luettavaan versioon, lisänä valittavana on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Tämä kirja ei estä nautiskelemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun saatat lukemaan, vaan onnistut nautiskella kirjasta milloin tahdot kuten vaikka pyöräilessä. Äänikirjan mukavana äänenä toimii tuntematon. Kirjan on julkaissut Sitruuna 2017-01-01. E- ja äänikirjat esittävät mahtavan vaihtoehdon nauttia mielenkiintoisista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Kun sinulla on ikioma kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on myöskin seurassasi tuhansia eri kirjoja. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä liikutkaan. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi erittäin helppoa, sillä pystyt esteettömästi testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.