E-kirja

Lue tai kuuntele

Heikki Turunen - Vinoristin kansa maksuttomasti

Väkevän evakkoeepoksen toinen romaani

"Suojärven pitäjässä syntynyt seitsemän lapsen äiti, emäntä ja kunnallispoliitikko, Karjalan evakko Manja Tuononen, onko teillä jotain lisäämistä tai korjattavaa yleiseen käsitykseen, jonka mukaan laatokankarjalaisten sijoittaminen ja sulauttaminen eriuskoiseen ja -kieliseen valtaväestöön oli pelkkää voittokulkua, lukemattomien kirjojen, kaskujen ja laulujen aiheeksi päässyt iloinen ja onnellinen tapahtuma? Menestystarina, tyylikkäimpiä sulkia satavuotiaan päivänsankarin hatussa?" "On totta että valtio hoiti asiamme mallikkaasti. Mutta kansa vieroksui karjalaisia. Tietäisittepä, mitä meidän täytyi sietää ja mistä kaikesta piti luopua, että hyväksyttäisiin rakentamaan tätä maata teidän "oikeiden" suomalaisten rinnalla!"

Heikki Turunen paljastaa kertomuksessaan, joka on yhtä riipaiseva ja hykerryttävä kuin runollinenkin, häveten vaietut asiat jälleenrakennusajoilta, pyöreät sata täyttävän Suomen kaikkien aikojen kenties uljaimmalta ajalta.

Heikki Turunen (s. 1945) on Suomen merkittävin rakennemuutoksen kuvaaja, hänen huumoristaan ja verevästä karjalankielestään runsas kansankuvauksensa on muodostunut tärkeäksi osaksi suomalaista mielenmaisemaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Heikki Turunen

Julkaistu

2017-10-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

206 sivua

Tietoa kirjasta Vinoristin kansa

Vinoristin kansa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Heikki Turunen. Tämä romaanit pitää sisällään 206 sivua, minkä mukana nautiskella vaikka moni hetkinen. Ethän kuitenkaan tyydy yksin e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja ei estä sinua iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin pystyt iloita kirjasta missä haluat kuten bussissa. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2017-10-19 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Aloita heti äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista uudenaikaisella keinolla. Tämä kaikki sujuu sulavasti, mikäli ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.