E-kirja

Lue tai kuuntele

Betty Elfving - Vuosisatojen perintö I maksuttomasti

Vuonna 1902 julkaistu "Vuosisatojen perintö" kertoo Maria Sprengtportin ja venäläisen upseeri Attilan tarinan. Eletään pikkuvihan aikoja 1700-luvulla. Sprengtport ja Attila ajavat Suomen itsenäisyyttä.

Betty Elfving oli tunnettu kansallisromanttisena kirjailijana. Myös palkitussa "Vuosisatojen perintö" -teoksessa Elfvingin luontokuvaukset ovat voimakkaita.

"Suomen aavoista, monasti ylistetyistä vesistöistä on Saimaalla etusija. Keskellä milloin hymyilevän valoisia milloin synkän, vakavia vuoriselänteitä leviää Saimaa laajana kuin meri, ja katselijan eteen aukenee tummanvihreiden rantojen sylissä loppumattomasta yhä uusia saaria ja salmia, luotoja ja kareja."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Betty Elfving

Julkaistu

2019-07-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

190 sivua

Tietoa kirjasta Vuosisatojen perintö I

Lue mielenkiintoinen romaanit Vuosisatojen perintö I, jonka rinnalla koet tavattomia tunteita. Betty Elfving toimii kirjan kirjoittajana. Vuosisatojen perintö I on pituudeltaan 190 sivua, elikä näinollen sopiva pituus lukemiseen. Älä jää vain digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin mahtava käytäntö kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai vaikka kävelyllä. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2019-07-15. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät innovatiivisen keinon nautiskella kirjoista. Kunhan sinulla on kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on myös taskussasi tuhansia erilaisia kirjoja. Suorittamalla sovitun kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Äänikirjojen koettaminen on myös suunnattoman mutkatonta, koska voit sitoutumatta yrittää palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.