Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Riina Katajavuori - Wenla Männistö maksuttomasti

Wenla Männistö, 17, röyhkeä typy.

Vastapäätä asuvat Juko Brossit, ärsyttävän ihanat ranttalipojat. Kellään ei ole isää huudeilla. On bändi, laulut ja venyvä nuoruus.

Aleksis Kiven Seitsemän veljestä -romaani on pantu tehosekoittimeen ja siirretty nykypäivään. Tällä kertaa puheenvuoron saavat ennen kaikkea naiset, heidän halunsa ja unelmansa. Miten ihana on Wenla Männistö, jota kaikki sällit fanittavat? Tai millainen on hänen käytännöllinen mutta salaperäinen äitinsä, kumpulalainen kätilö Marja Männistö? Oman äänensä saavat myös veljesparven äiti Alli Jukola, joka pohdiskelee mennyttä pilvenlongalta käsin, suorapuheinen ja häpeämätön pesijä Kajsa Rajamäki sekä enkeleihin uskova Ansku Seunala. Ja huonomaineiset Jukolan jolpit vain heittävät löysää läppää television sotasarjojen äärellä.ALLI JUKOLA. Rakastin poikiani niin että sattui ja helisi.WENLA MÄNNISTÖ. Meillä on koko elämä aikaa. Etsiä ja löytää ja vaihtaa.AAPO JUKOLA. Me ei olla syrjäytyneitä.JUSA JUKOLA. Me ollaan keskeisiä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Riina Katajavuori

Julkaistu

2015-03-09

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

526 min

E-kirjan pituus

174 sivua

Tietoa kirjasta Wenla Männistö

Mielenkiintoinen Wenla Männistö on fantasinen romaanit, mitä luettaessa aika poistuu kokonaan. Teoksen on kirjoittanut Riina Katajavuori. Tämä Category on sivumäärältään 174 sivua, joten iloa piisaa muutamaksi myöhäisillaksi. Sinun ei ole kuitenkaan tarve taipua vain luettavaan versioon, lisäksi tarjolla on lisäksi 8:46:54 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa voi kuunnella siellä missä menetkään eli se tekee matkastasi kiinnostusta herättävän. Tämän kirjan lukijana toimii Krista Putkonen-Örn. Kirjan on julkaissut Tammi 2015-03-09. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen niin pääset nautiskelemaan kirjoista aintlaatuisella tavalla. Kun sinulla on puhelimesi mukana, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Useat ohjelmista tarjoaa toisaalta vapaan kokeilun, milloin voit rajattomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.