E-kirja

Lue tai kuuntele

Ingar Johnsrud - Wieniläisveljeskunta maksuttomasti

Nuorimman lapsensa kuoleman ja avioeron tuskastuttama komisario Fredrik Beier saa eteensä Kristillisen puolueen johtohahmon tyttären katoamistapauksen.

Tytär on johtanut fundamentalistista uskonlahkoa, jonka kartanossa on tehty joukkoteurastus ja lähes kaikki lahkolaiset ovat menehtyneet. Nopein leikkauksin etenevässä jännärissä kartanon alta löytyy laboratorio, jonka juuret juontuvat natsien toisen maailmansodan aikaisiin rotubiologisiin kokeisiin.

Murhatutkimus kiihkouskonnollisine kytköksineen liittyy pian kansainväliseen terrorismiin ja vanhoihin natseihin seuraajineen ja Beierin aisapariksi tulee turvallisuuspalvelusta pakistanilaistaustainen naispuolinen tutkija, lahjakas Kafa Iqbal.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ingar Johnsrud

Julkaistu

2016-05-20

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

279 sivua

Tietoa kirjasta Wieniläisveljeskunta

Wieniläisveljeskunta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän mahtavan teoksen on laatinut Ingar Johnsrud. Wieniläisveljeskunta on pituudeltaan 279 sivua, joten vallan kelvollinen pituus lukemiseen. Digitaalisen kirjan lisänä tarjottavana on lisäksi äänikirja, minkä seassa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin mahtava keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet bussissa ja saa myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2016-05-20 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – sekä e-kirja on maittava keinolukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä kuunaan kuljetkaan. Tämä koko homma toimii helposti, kunhan vain omistat puhelimen. Suorittamalla noin 10€ kuukausihinnan korkkaat oven kirjojen maailmaan, missä ei takuulla lopu kirjat omana elinaikanasi. Parasta asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa eli voit vapaasti testata parin viikon ajan kirjoja sekä selvittää onko palvelu sinulle sopiva.