E-kirja

Lue tai kuuntele

Kristina Carlson - William N. päiväkirja maksuttomasti

Vangitseva kuvaus omalaatuisesta suomalaisesta tiedemiehestä 1890-luvun Pariisissa. Voiko tiedemies olla kuin taiteilija? Vai unohtaako jälkimaailma ne, jotka olivat väärässä?

Vanha kasvitieteilijä William N., etevä mutta näkemystensä vuoksi tutkimuksen valtalinjasta erkaantunut mies, elää yksinäistä elämäänsä Pariisissa. Hän tutkii jäkälänäytteitä ja yrittää kirjoittaa tieteellisen suurteoksensa toista osaa, vaikka terveys reistailee. Kaupungilla kävellessään hän näkee jos jonkinlaista huomauttamisen aihetta pariisilaisten elämästä. Hänen muistojaan hallitsevat eräät päähänpinttymät, joihin hän palaa kerran toisensa jälkeen. Kasvitieteilijän sapekkaista jupinoista kasvaa taitava tutkielma syrjäytyvän mutta vakaumuksistaan loppuun asti kiinni pitävän ihmisen mielenmaisemasta.

William Nylander (1822–1899) oli suomalaisen kasvitieteen uran uurtajia ja kansainvälisesti merkittävä jäkälätutkija. Kristina Carlson on käyttänyt päiväkirjaromaaninsa lähtökohtana Nylanderin elämän käännekohtia, mutta itse muistiinpanot ovat täysin fiktiivisiä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kristina Carlson

Julkaistu

2011-07-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

67 sivua

Tietoa kirjasta William N. päiväkirja

William N. päiväkirja on kiehtova ja viihdyttävä romaanit, joka ei takuulla jätä ketään tylsistyneeksi. Kirjan tuotti Kristina Carlson. Kyseinen GENRE on pituudeltaan 67 sivua, näin ollen nautintoa piisaa useaksi illaksi. Luettavan kirjan lisäksi käsillä on myös hyödyllinen äänikirja, minkä kanssa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa kun olet bussissa ja saa lisäksi iltalenkistä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2011-07-31 ja kirjan julkaisijana on Otava. Ääni – sekä digitaalinen kirja on mukava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä koskaan olet. Se sujuu vaivattomasti, mikäli ainoastaan omistat älypuhelimen. Tämä kaikki tapahtuu suorittamalla 10 - 15euron kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän summan kirjoja missä ikinä menet. Parasta vierailijalle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa jolloin voit vapaasti kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja ja miettiä onko palvelu juuri sinulle hyvä.