E-kirja

Lue tai kuuntele

Marion Lennox, Abigail Gordon - Yhden hengen häämatka / Kesähäät maksuttomasti

Yhden hengen häämatka

Kyllä, helikopterilääkäri Riley Chase pelasti perijätär Pippa Fotheringhamin merestä - mutta mikään uljas ritari hän ei ole! Yksinäinen susi on oppinut pitämään ihmiset ulkopuolella elämästään.

Viittä vaille alttarille jätetty Pippa päätti lähteä häämatkalle pakoon otsikoita ja miettimään asioita - yksin. (Työ)lomasta tulee kuitenkin paljon yksinäisiä kynttiläillallisia jännittävämpi. Etenkin, kun kipinät alkavat lentää hänen ja miehen välillä, joka on vannonut, ettei rakastu enää ikinä...Kesähäät

Päivän, jolloin tohtori Amelie Benoir saapuu Bluebell Coveen, oli tarkoitus olla hänen hääpäivänsä. Nyt hän aikoo viettää työkesän idyllisessä rantakaupungissa ja parantaa musertuneen sydämensä - ei rakastua päätä pahkaa niin komeaan playboylääkäri Leo Fenchurchiin! Mutta kuka tietää, mistä kaikesta Bluebell Coven taika vielä tekee mahdollista?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marion Lennox, Abigail Gordon

Julkaistu

2013-02-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

222 sivua

Tietoa kirjasta Yhden hengen häämatka / Kesähäät

Lumoava Yhden hengen häämatka / Kesähäät on jännä romaanit, jota kuunneltaessa aika häviää kokonaan. Kirjan tuotti Marion Lennox, Abigail Gordon. Kyseinen romaanit pitää sisällään 222 sivua, joiden rinnalla iloita vaikka moni ilta. Tässä tapauksessa ei ole onneksi pakko rajoittua pelkästään luettavaan versioon, vaan käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on mukava käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkumassa ja se luo myöskin kävelystä jännittävämmän. Tämän äänikirjan lukija on tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2013-02-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät perusteellisesti uudenlaisen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat reissaavat mukvasti mukanasi älypuhelimessasi. Tämä kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan menet. Jos et ole vakuuttunut onko tämän lainen sovellus oikea itsellesi, niin onnistut yrittää tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.