Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Juha Ruusuvuori - Yksi näistä pienimmistä : romaani maksuttomasti

"Jeesuksen veressä ja nimessä ovat syntisi anteeksiannetut"

Yksinäisyyteen voi tottua, jos sen on itse valinnut. Näin ajattelee karaokeen ja sikareihin mieltynyt pastori Janne Dunder, joka on vaihtanut uran maailmalla pestiin Kemin seurakunnassa. Saara Julin on lastenpsykiatri, joka vietettyään viisi vuotta yksityisen lääkäriaseman johdossa päättää karistaa etelän pölyt jaloistaan ja muuttaa pohjoiseen pitämään hevostilaa. Samalla hän voisi olla lähellä Laila-siskoaan, ankaran lestadiolaisyhteisön keskellä elävää itsellistä naista.

Lailalla ei tunnu olevan kaikki hyvin. Hänen ympärillään häärii salaperäinen mies, joka on luvannut kouluttaa Lailan Seppo-lemmikistä jälkikoiran mutta rääkännyt eläinparkaa. Toisensa tuntevat Dunder ja Julin päättävät jäädä paikkakunnalle tarkkailemaan tilannetta. Yhdessä he törmäävät vaikenemisen verkkoon, yhteisöä kun pyörittävät vanhat viisaat, jotka ovat omaksuneet Jeesukselta luvan antaa yhteisön jäsenille sovituksen. Yksi näistä pienimmistä kertoo teoista, joita ihminen ei voi antaa anteeksi.

Teos aloittaa Juha Ruusuvuoren ja Ulla Ylisirniö-Ruusuvuoren Lapponia-romaanisarjan, jossa muualta muuttaneet pastori ja lastenpsykiatri tutkivat rikoksia pohjoisen Suomen maisemissa. Ytimeen nousee rikosten ohessa kokonainen yhteisö kaikessa rikkaudessaan, ihmiset jotka yrittävät elää omien sääntöjensä mukaan, vaikka eivät pääse yhteistä todellisuuttamme pakoon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Juha Ruusuvuori

Julkaistu

2017-02-16

Lukija

Aku Laitinen

Äänikirjan pituus

641 min

E-kirjan pituus

249 sivua

Tietoa kirjasta Yksi näistä pienimmistä : romaani

Yksi näistä pienimmistä : romaani on häkellyttävä ja kiintoisa romaanit, joka ei varmasti jätä todellakaan tylsistyneeksi. Teoksen on kirjoittanut Juha Ruusuvuori. Yksi näistä pienimmistä : romaani on pituudeltaan 249 sivua, elikä vallan hyvä pituus luettavaksi. Älä silti jää vaan e-kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 10:41:41 tunnissa. Äänikirja on upea tyyli nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, bussissa tai esimerkiksi lenkillä. Tämän äänikirjan lukija ääni on Aku Laitinen. Kirjan on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2017-02-16. E- sekä äänikirjat tuottavat uuden vaihtoehdon nauttia jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Kunhan sinulla on oma kännykkäsi mukana, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia eri kirjoja. Silloin kun vaadit päästä kunnolla e-kirjojen pauloihin, sinun tulee vain maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ ja sinulla on mainio kokoelma äänikirjoja. Kirjojen yrittäminen on kanssa tosi vaivatonta, koska pystyt sitoutumatta yrittää palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.