E-kirja

Lue tai kuuntele

Amber McKenzie, Margaret Barker - Yksin kanssasi / Rakkauden kiirastuli maksuttomasti

Yksin kanssasi

Tohtori Julia Montgomery saa elämänsä tilaisuuden harjoitella ranskalaisen huippukirurgi Bernard Cappellen ohjauksessa. Haasteita riittää, ja suurin niistä on mies itse! Bernardin ylimielinen kirurginkäytös leikkaussalissa ei Juliaa häiritse, mutta sitäkin enemmän hänen oma kasvava ihastuksensa tähän upeaan yksinhuoltajaisään…Rakkauden kiirastuli

Kirurgi Kate Spence on nainen ammattinsa huipulla. Mutta nyt hänen uransa on vaakalaudalla, ja ainoa, joka voi auttaa, on huippujuristi – ja hänen oma, murhaavan komea exänsä – Matt McKayne! Pahinta on, että pelastaakseen uransa hallitunviileän Katen on uhmattava järkeä ja aiempia kokemuksiaan ja luotettava Mattiin uudelleen. Mutta pitääkseen sydämensä turvassa hän päättää vastustaa houkutusta, joka yhä sytyttää hänet liekkeihin…!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Amber McKenzie, Margaret Barker

Julkaistu

2015-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

213 sivua

Tietoa kirjasta Yksin kanssasi / Rakkauden kiirastuli

Yksin kanssasi / Rakkauden kiirastuli on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Amber McKenzie, Margaret Barker toimii kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 213. Ethän silti tyydy vain e-kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on kätevä tapa kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, taksissa tai vaikkapa kävelyllä. Kirjan lumoavana lukijana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2015-07-01 julkasijan Harlequin toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät uuden keinon nautiskella jännittävistä kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Kunhan sinulla on oma puhelimesi mukanasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi lukemattomia kirjoja. Silloin kun tahdot mennä kunnolla äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun pitää ainoastaan tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e niin käytössäsi on valtava kokoelma erilaisia kirjoja. Kirjojen koettaminen on samoin tosi vaivatonta, koska kykenet rajattomasti kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.