E-kirja

Lue tai kuuntele

Amy Andrews, Melanie Milburne - Yksi yö kaiken muuttaa voi / Vuosien kaipuu maksuttomasti

Yksi yö kaiken muuttaa voi

Spontaani ei kuulu Miranda Deanin sanavarastoon. Yksinhuoltajaäitiys ja vaativa työ eivät jätä tilaisuuksia heittäytyä hetkeen. Kunnes hänen elämäänsä astuu jumalaisen seksikäs tohtori Patrick Costello!

Miranda on vastustanut monenlaisten miesten vetovoimaa, mutta Patrickin lempeän katseen lämmössä hänestä tuntuu kuin hän olisi tuntenut miehen aina... Patrickin tarttuessa hänen käteensä hän tietää, että tulossa on yö, jota hän ei tule unohtamaan koskaan!Vuosien kaipuu

Romantiikka tai ihmissuhteet eivät yllä tehohoidon erikoislääkäri Michaela Landonin elämän tärkeiden asioiden listallekaan – hänelle ura tulee aina ensin. Aina siihen hetkeen asti, jolloin hän näkee St Benedictin sairaalassa tutut kasvot – jotka särkivät hänen sydämensä kauan sitten... ja ovat komeammat kuin koskaan! Neurokirurgi Lewis Beck on juuri tehnyt paluun Mickin elämään, ja Mickin on kehitettävä selviytymiskeinot pitkistä työpäivistä – ja öistä – miehen kanssa, jota nainen ei kerran suudeltuaan unohda!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Amy Andrews, Melanie Milburne

Julkaistu

2014-07-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

214 sivua

Tietoa kirjasta Yksi yö kaiken muuttaa voi / Vuosien kaipuu

Kuuntele välittömästi jännittävä romaanit Yksi yö kaiken muuttaa voi / Vuosien kaipuu, minkä avulla elät vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Tämän suurenmoisen kirjan on tehnyt Amy Andrews, Melanie Milburne. Tämä Category on sivumäärältään 214 sivua, toisin sanoen kirjaa piisaa useaksi lukuhetkeksi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä innoittamana saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja ei hillitse sinua iloitsemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan saatat nyt nauttia kirjasta heti kun tahdot esim autossa. Äänikirjan miellyttävänä äänenä toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-07-01 julkaisijan Harlequin toimesta. Pane alulle oitis äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen jolloin pystyt nauttimaan kirjoista täysin tuoreella tavalla. Äänikirjat sekä e-kirjat tallustavat mukvasti mukana omassa puhelimessasi. Tilittämällä sovitun kuukausihinnan vapautat oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei todella lopu kirjat omana elinaikanasi. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö sovellusta, niin kokeile sitä nyt 2 viikon ajan.