E-kirja

Lue tai kuuntele

Jalmari Finne - Ylioppilaita maksuttomasti

On vuosi 1665. Nuorten Turussa asuvien ylioppilaiden elämän täyttää opiskelu, paikallisessa krouvissa istuminen ja oluen siemailu – sekä tietysti vastakkaisen sukupuolen tarkkailu. Petrus Pictorius, Johannes Tuderus, Josephus Mathesius, Matthias Mathesius ja kumppanit opiskelevat kaikki teologiaa, mutta ovat kaikki omanlaisiaan nuoria miehiä omine elämänongelmineen.

"Ylioppilaita" on Jalmari Finnen historiallinen romaani vuodelta 1909. Jalmari Finne (1874–1938) oli suomalainen kirjailija ja teatterinjohtaja. Nykyisin hänet tunnetaan erityisesti "Kiljusen herrasväki" -lastenkirjasarjan luojana. Finne kirjoitti kuitenkin myös monipuolisesti tuotantoa aikuisille: hän kirjoitti esimerkiksi rikosromaaneja, näytelmiä ja historiallisia romaaneja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jalmari Finne

Julkaistu

2020-06-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

170 sivua

Tietoa kirjasta Ylioppilaita

Mielenkiintoinen Ylioppilaita on suurenmoinen romaanit, jota luettaessa vuorokaudenaika häviää täysin. Tämän upean kirjan on laatinut Jalmari Finne. Tämä romaanit pitää sisällään 170 sivua, joiden seassa iloita moni hetki. Ethän siitä huolimatta jää yksin digitaaliseen kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja ei pidättele sinua nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun saatat lukemaan, vaan onnistut iloita kirjasta missä tahansa haluat muun muassa ratikassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-22 julkasijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin kätevä keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan menetkään. Se toimii mutkattomasti, kun vain omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Äänikirjojen koettaminen on kanssa suunnattoman helppoa, sillä kykenet rajattomasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.