E-kirja

Lue tai kuuntele

Natalie Anderson, Soraya Lane - Yö väärässä vuoteessa / Suloinen neiti Rose maksuttomasti

Yö väärässä vuoteessa

Ellie halusi kerrankin elämässään olla rohkea. Hän hiipi äänettömästi hämärään hotellihuoneeseen ja suuteli sängyssä nukkuvaa miestä. Ja kun mies vastasi hänen suudelmiinsa, hän luuli päässeensä taivaaseen! Mutta kun aamu valkeni, Ellie melkein pyörtyi järkytyksestä: hänen viettelemänsä mies ei ollutkaan hänen työtoverinsa, vaan joku aivan tuntematon komistus! Ellie pakeni punastellen huoneesta ja toivoi, ettei törmäisi enää ikinä virnistelevään hurmuriin, joka tuntui ottavan hänen erehdyksensä aivan liian kevyesti. Mutta Ruben Theroux halusi tavata hänet hurmanneen seireenin uudelleen, eikä hän ollut tottunut kieltäviin vastauksiin!Suloinen neiti Rose

Tom Cartwright oli kovapintainen erikoisjoukkojen sotilas – ja täysi pehmo! Veljentyttären ei tarvinnut kuin katsoa häntä anovasti, ja hän suostui mihin tahansa, jopa kertomaan työstään tytön luokkatovereille. Tuikkivasilmäinen ja tummatukkainen opettajatar tosin häiritsi hänen keskittymistään ja sai hänet unohtamaan mistä hänen oikein piti puhua. Ja kun Tom tarvitsi apua, tuli ihastuttava Caitlin Rose empimättä hänen avukseen!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Natalie Anderson, Soraya Lane

Julkaistu

2014-10-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

222 sivua

Tietoa kirjasta Yö väärässä vuoteessa / Suloinen neiti Rose

Yö väärässä vuoteessa / Suloinen neiti Rose on mukaansatempaava sekä kiintoisa romaanit, joka ei taatusti jätä yhtäkään väsyneeksi. Teoksen tekijänä on ollut Natalie Anderson, Soraya Lane. Kirjasta löytää 222 sivua, minkä kanssa voit elää mahtavia hetkiä. Tästä teoksesta on tehty myöskin kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voi kuunnella ihan siellä missä liikut ja se luo matkastasi mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2014-10-01 julkasijan Harlequin toimesta. Aloita oitis äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kyet nautiskelemaan kirjoista hyvin aintlaatuisella keinolla. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat siirtyvät kätevästi mukana älypuhelimessasi. Sovellukset pyörivät yleensä 10-15€ maksulla, millä kykenee kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan vaikuttavia e-kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, lähimain kaikki palvelut tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa joten pystyt sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä kokeilla onko ohjelma sinulle sovelias.