E-kirja

Lue tai kuuntele

Gustaf Schröder - Yrjänä Kailanen ja hänen poikansa maksuttomasti

Luminen Suomi jää taakse, kun Yrjänä Kailanen ja Heikki Närkkiläinen perheineen hiihtävät kohti Ruotsin Värmlantia. Kaarle-herttua on luvannut alueelle muuttaville suomalaisille suojeluksensa. Uusi kotipaikka on tarpeen, sillä Kailanen on menettänyt talonsa vastikään päättyneessä nuijasodassa.

Matka tulisi kestämään arviolta kaksi viikkoa. Kailanen ja Närkkiläinen perheineen pysähtyvät tauolle. Lapset kääritään lampaannahkapeitteeseen, vaatimaton ruoka on voinokareella höystettyä vesivelliä.

Parempaa elämää on haettu aina. Gustaf Schröderin "Yrjänä Kailanen ja hänen poikansa" on kiinnostava romaani metsäsuomalaisten elämästä Ruotsissa. Romaani on saanut innoituksensa Schröderin metsäsuomalaisilta kuulemistaan tarinoista.
Gustaf Schröder (1824–1912) oli ruotsalainen metsästäjä ja kirjailija. Hän ystävystyi metsäsuomalaisten kanssa: metsästäjänä hän sai suomalaisten eränkävijöiden luottamuksen. Schröderin teos "Yrjänä Kailanen ja hänen poikansa" on tärkeä kuvaus metsäsuomalaisten elämästä Ruotsissa. Schröderiltä on suomennettu myös teos "Eräelämää suomalaismetsissä".

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Gustaf Schröder

Julkaistu

2020-03-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

260 sivua

Tietoa kirjasta Yrjänä Kailanen ja hänen poikansa

Lue välittömästi mielenkiintoinen romaanit Yrjänä Kailanen ja hänen poikansa, minkä avulla koet tavattomia kokemuksia. Teoksen on kirjoittanut Gustaf Schröder. Teoksesta löytää 260 sivua, joiden mukana voit elää unohtumattomia lukuhetkiä. Luettavan kirjan ohella tarjolla on myös mahtava äänikirja, minkä avulla vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei hillitse kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta vain silloin kun pystyt lukemaan, päinvastoin pystyt nyt iloita kirjasta silloin kun mielit kuten vaikka lenkillä. Tämän äänikirjan kertoja on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-03-27 julkasijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä samantien äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista todella aintlaatuisella keinolla. Äänikirjat ja elektroniset kirjat reissaavat mukavasti mukana älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on mutkatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Paras käyttäjälle on että, miltei kaikki sovellukset tarjoavat vapaata kokeilujaksoa joten pystyt sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja miettiä onko palvelu juuri sinulle hyvä.