E-kirja

Lue tai kuuntele

L. M. Montgomery - Yrttitarha maksuttomasti

Kokoelma L. M. Montgomeryn ennen suomentamattomia kertomuksia, jotka vievät takaisin iki-ihanalle Prinssi Edwardin saarelle.

Yrttitarhan kertomukset esittelevät rakastetun kirjailijan purevaa huumoria, suloisia rakkaustarinoita ja mainioita henkilöhahmoja. Monilla tapahtumilla ja henkilöillä on yhtymäkohtia kirjailijan elämään. Montgomery on avannut novelleissaan myös oman avioliittonsa tunnelmia. Liitto depressiosta kärsivän pastori Ewan McDonaldin kanssa ei ollut leiskuvaa lempeä, vaan sitä leimasi pikemminkin velvollisuudentunto ja myötätuntoinen hoiva. Kertomusten sympaattiset hahmot, sovinnaisuussäännöistä piittaamattomat sankarittaret ja paikoin napakka yhteiskunnallisuus herättävät henkiin menneiden aikojen kanadalaisen elinpiirin ja Prinssi Edwardin saaren rannat, pikkukylät ja ihmiset.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

L. M. Montgomery

Julkaistu

2018-02-18

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

142 sivua

Tietoa kirjasta Yrttitarha

Yrttitarha on kiehtova ja viihdyttävä romaanit, mikä ei jätä kuuntelijaansa tylsistyneeksi. Kirjan on kirjoittanut L. M. Montgomery. Tämä romaanit pitää sisällään 142 sivua, joiden parissa nautiskella useampi hetkinen. Tietenkin ei ole silti pakko taipua yksin luettavaan versioon, lisänä poimittavana on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja on kätevä tapa kuunnella kirjaa myöskin niinä hetkinä kun olet julkisessa ja saa myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Minerva Kustannus 2018-02-18. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan hyvin tuoreen konstin nauttia kirjoista. Jos sinulla on puhelimesi taskussa, niin sinulla on myös taskussasi satoja eri kirjoja. Tämä tapahtuu tilittämäll 10 - 15euron kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä koskaan kuljetkaan. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän tyyppinen sovellus hyvä itsellesi, niin voit kokeilla valitsemaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.