Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Seidi Saikkonen - Yvonnen talo maksuttomasti

Eräänä päivänä Anna saa puhelun.

Yvonne, jonka henkilökohtaisena avustajana hän on vuosia sitten työskennellyt Sveitsissä, on kuollut, ja Anna on hautajaisten vieraslistalla. Matkalla Anna palaa vuosiin liikuntavammaisen Yvonnen kanssa. Kuka Yvonne itse asiassa oli ja mitä heidän välillään tapahtui?

Tiivistunnelmainen psykologinen romaani kiertää lukijan mukaan pienen alppikaupungin merkilliseen tunnelmaan ja erikoiseen ihmissuhteeseen, joka pitää lukijan tiukasti otteessaan.

Seidi Saikkonen on valmistunut Lontoosta elokuvataiteen kandidaatiksi. Hän on asunut vuosia ulkomailla ja työskennellyt muun muassa lentoemäntänä ja vastaanottovirkailijana. Tällä hetkellä hän asuu Shanghaissa. Yvonnen talo on Saikkosen esikoisromaani.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Seidi Saikkonen

Julkaistu

2019-08-08

Lukija

Sari Haapamäki

Äänikirjan pituus

243 min

E-kirjan pituus

90 sivua

Tietoa kirjasta Yvonnen talo

Lumoava Yvonnen talo on ihastuttava romaanit, jota luettaessa kellonaika poistuu täysin. Seidi Saikkonen toimii kirjan kirjoittajana. Teoksen pituus on 90. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä innoittamana koet lukuhetkiä jopa 4:03:21 h. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella juuri siellä missä liikutkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. NAME äänikirjan lukija on Sari Haapamäki. Kirja on alunperin julkaistu 2019-08-08 julkaisijan Kosmos toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat perusteellisesti uudenaikaisen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat haluamasi ohjelman. Jos vaadit mennä' kunnolla kirjojen maailmaan, sinun alkaa pelkästään suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e ja käytössäsi on suurenmoinen kokoelma erilaisia kirjoja. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän lainen sovellus sopiva itsellesi, niin kykenet testata tahtomaasi sovellusta 2 viikon ajan.