Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anders Vacklin, Aki Parhamaa - Beta. Sensored reality maksuttomasti

Oletko koskaan lentänyt lohikäärmeen selässä, pomppinut parkouria katolta toiselle tai iskenyt nyrkin samuraihaarniskan läpi?

Tervetuloa vuoteen 2117. Ilmastonmuutos ja merenpinnan kohoaminen ovat todellisuutta. Mereen vajonneesta Helsingistä, Pohjolan Venetsiasta, on tullut peliteollisuuden mekka ja videopelaamisesta elämäntapa.

Kun 16-vuotiaan Bugin isä yllättäen menehtyy, hän joutuu muuttamaan Meri-Tokiosta äitinsä vanhaan kotikaupunkiin Helsingin kaupunkisaareen. Kapinallinen ja itsepäinen tyttö viettäisi päivät mieluummin pelikonsolillaan kuin uudessa koulussa, jossa kaikki menee pieleen ensi hetkestä alkaen. Bugin elämä muuttuu, kun animoitu videopeli-lohikäärme kutsuu hänet betatestaajaksi keskiajan Japaniin sijoittuvaan ninjapeliin. Uhkarohkea Bug ei voi vastustaa kiusausta. Hän vetää ylleen uuden sukupolven pelipuvun ja löytää itsensä maailmasta, jota ei tiennyt olevan olemassakaan. Pelissä Bug kohtaa ninja-sensein, joka opastaa häntä tiellä salamurhaajaksi. Sensorein varustettu puku saa henkeäsalpaavan seikkailun tuntumaan siltä kuin se olisi todellisuutta - kunnes se yllättäen onkin. Bugin suurmestarilta omaksuma kurinalaisuus ja taistelutaidot tulevat kipeästi tarpeeseen, kun arki- ja virtuaalitodellisuus kammottavalla tavalla sekoittuvat

Beta avaa Anders Vacklinin ja Aki Parhamaan Sensored Reality -trilogian. Tarina yhdistelee pelimaailmaa, scifiä ja historiaa, ja luo näkymiä ilmastonmuutoksen runteleman maapallon ja Suomen tulevaisuuteen. Trilogia seuraa päähenkilö Bugia hänen selvittäessään vanhempiensa kohtaloa ja pelikorporaatioiden likaisia salaisuuksia, ja sen jokainen osa vie tarinan uudelle peliteknologiselle tasolle.

Anders Vacklin on kokenut käsikirjoittaja, dramaturgi ja tietokirjailija. Aki Parhamaan taitoihin kuuluvat proosakirjoittamisen lisäksi elokuva- ja näytelmäkäsikirjoittaminen. Sensored Reality perustuu Vacklinin ja Parhamaan aiempaan, Suited Reality -nimiseen lyhytelokuvakäsikirjoitukseen, joka sijoittui kärkisijoille kolmessa kansainvälisessä käsikirjoituskilpailussa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anders Vacklin, Aki Parhamaa

Julkaistu

2018-03-15

Lukija

Maija Lang

Äänikirjan pituus

507 min

E-kirjan pituus

192 sivua

Tietoa kirjasta Beta. Sensored reality

Kuuntele heti mielenkiintoinen sciencefiction Beta. Sensored reality, jonka kanssa saat uniikkeja hetkiä. Anders Vacklin, Aki Parhamaa toimii teoksen kirjoittajana. Lukemista löytyy 192 sivua, minkä rinnalla pystyt elää mielenkiintoisa oivaluksia. Lisäksi e-kirjasta on tehty samoin äänikirja versio, jonka kesto on 8:27:51 tuntia. Äänikirja ei estä sinua nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, sitä vastoin voit iloita kirjasta missä tahansa mielit vaika autossa. Äänikirjan hurmaavana äänenä toimii Maija Lang. Teos on alunperin julkaistu 2018-03-15 julkaisijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät hyvän keinon iloita mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Tarvitset älypuhelimen niin messissä on lukemattomia kirjoja. Sovellukset pyörivät perinteisesti 10-15€ kuukausimaksulla, millä saattaa kuuntelemaan äärettömästi useita eri äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi tosi mutkatonta, koska pystyt vapaasti yrittää palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.