Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anders Vacklin, Aki Parhamaa - Glitch. Sensored reality maksuttomasti

Edellistäkin huikeampi scifi-seikkailu!

Pelimaailmaa, scifiä ja historiaa yhdistävän Sensored Reality -sarjan toinen osa vie maailmaan, jossa todellisuuksien rajat hämärtyvät. On aika ottaa peli omiin käsiin!

Vuoden 2118 hypertalvi hautaa Helsingin kaupunkisaaren kauniit kanaalit lumeen ja jäähän. Hurjien lumimyrskyjen lisäksi kuusitoistavuotiasta Bugia, nyt maailman kuuluisinta videopelaajaa, vainoavat kummalliset näyt Shadow Warriors II -pelissä kuolleesta historianopettajasta sekä tuntemattoman tytön muistot menneisyyden maailmasta. Voiko todellisuudessakin olla glitchejä? Kadonnutta äitiään etsivä Bug aloittaa opinnot legendaarisessa videopeliakatemiassa. Osana opetusta Bug pelaa eeppistä viikinkiaikaan sijoittuvaa seikkailupeliä. Pelin kaaosta ja vaaroja huokuvan myyttisen maailman vuotaessa todellisuuteen kukaan ei ole turvassa. Samalla kulissien takainen valtapeli kiristyy entisestään. Bugin elämä juuttuu painajaismoodiin, jossa huijauskoodit eivät auta. Bug ei aio enää olla nappula muiden pelissä. Sensored Reality -sarjan toinen osa Glitch vie lukijan takaisin maailmanlopun maailmaan, jossa videopelit ja VR-puvut tarjoavat pakokeinon ekokatastrofista. Glitch tuo kauan odotettua jatkoa niin Betan kuin esimerkiksi Ready Player One -teoksen faneille. Glitch jatkaa Anders Vacklinin ja Aki Parhamaan Sensored Reality -trilogiaa, joka yhdistelee pelimaailmaa, scifiä ja historiaa, ja luo näkymiä ilmastonmuutoksen runteleman maapallon ja Suomen tulevaisuuteen. Trilogia seuraa päähenkilö Bugia hänen selvittäessään vanhempiensa kohtaloa ja pelikorporaatioiden likaisia salaisuuksia, ja sen jokainen osa vie tarinan uudelle peliteknologiselle tasolle.

Anders Vacklin on kokenut käsikirjoittaja, dramaturgi ja tietokirjailija. Aki Parhamaan taitoihin kuuluvat proosakirjoittamisen lisäksi elokuva- ja näytelmäkäsikirjoittaminen. Sensored Reality perustuu Vacklinin ja Parhamaan aiempaan, Suited Reality -nimiseen lyhytelokuvakäsikirjoitukseen, joka sijoittui kärkisijoille kolmessa kansainvälisessä käsikirjoituskilpailussa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anders Vacklin, Aki Parhamaa

Julkaistu

2019-05-13

Lukija

Maija Lang

Äänikirjan pituus

708 min

E-kirjan pituus

245 sivua

Tietoa kirjasta Glitch. Sensored reality

Glitch. Sensored reality on mukaansatempaava ja kiintoisa sciencefiction, joka ei takuulla jätä missään nimessä kylmäksi. Anders Vacklin, Aki Parhamaa on teoksen kirjoittajana. Glitch. Sensored reality on pituudeltaan 245 sivua, elikä erittäin osuva pituus luettavaksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä seurassa vastaanotat lukuhetkiä peräti 11:48:40 h. Äänikirja voi olla rentouttava tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet julkisessa ja tekee lisäksi kävelystä kivemman. Tämän äänikirjan lukijana on Maija Lang. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-05-13 julkasijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat kiehtovan keinon nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkalla tai kotona. Kun sinulla on ikioma puhelimesi taskussa, niin sinulla on lisäksi seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Kun mielit mennä oikeasti äänikirjojen pauloihin, niin sinun aloittaa ainoastaan suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20€ niin hyödynnettävänäsi on mahtava kokoelma kirjoja. Parasta vierailijalle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat vapaata kokeilujaksoa milloin voit rajoituksetta kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja miettiä onko palvelu justiinsa sinulle sopiva.