Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Parvela, Bjørn Sortland - Kepler62 : kirja kuusi - salaisuus maksuttomasti

Suosikkisarjan huikea päätösosa!

Suosittujen tekijöiden Kepler62-avaruusseikkailu saa yllätyksellisen lopun.

Maapallon luonnonvarat ovat hupenemassa. Siksi Hallitus on lähettänyt joukon lapsia kauas avaruuteen tutkimaan maapallon kaltaista planeettaa, jolla elämä olisi mahdollista. Paniikki on vallannut retkikunnan. Asevarasto on tyhjennetty ja vastalääkkeet on kätketty lapsilta. Ylimääräisen kapselin salamatkustaja on ilmiselvästi kaiken takana, ja hänen henkilöllisyytensä on yllätys kaikille. Pitääkö mikään Kepler62-projektissa enää paikkaansa? Salaisuudet paljastuvat yksi toisensa jälkeen.

Suosikkikirjailijat Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortland kirjoittavat yhdessä Kepler62-sarjaa, jossa ystävyys punnitaan keskellä tuntematonta avaruutta. Samanaikaisesti Suomessa ja Norjassa ilmestyvä sarja löysi heti alakouluikäisten lukijoiden suosion. Sarjan avausosa Kutsu (2015) oli ilmestyessään Arvid Lydecken -palkintoehdokkaana ja bloggarit valitsivat sen vuoden kolmen parhaan lasten- ja nuortenkirjan joukkoon.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Parvela, Bjørn Sortland

Julkaistu

2017-10-06

Lukija

Antti L.J. Pääkkönen

Äänikirjan pituus

130 min

E-kirjan pituus

56 sivua

Tietoa kirjasta Kepler62 : kirja kuusi - salaisuus

Kepler62 : kirja kuusi - salaisuus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tuotti Timo Parvela, Bjørn Sortland. Kyseinen Style on sivumäärältään 56 sivua, toisin sanoen nautintoa piisaa usemmaksi toviksi. Älä kuitenkaan rajoitu vain e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka käyt läpi 2:10:37 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä missä ikinä menet joten se luo matkastasi kiintoisamman. Äänikirjan lukee Antti L.J. Pääkkönen. Kirja on alunperin julkaistu 2017-10-06 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot tykkänään tuoreen oven kirjojen pariin. Se sujuu mutkattomasti, mikäli vain omistat kännykän. Silloin kun tahdot mennä oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun aloittaa vain tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ jolloin hyödynnettävänäsi on valtava kokoelma erilaisia äänikirjoja. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.