Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Bjørn Sortland - Kepler62 : uusi maailma - saari maksuttomasti

Be part of the story.

Kepler62 Uusi maailma kuvaa tuntemattomalle planeetalle asettuneiden lasten elämää. Siellä seikkailu tutkimattomalle saarelle jatkuu täynnä vaaroja ja yllätyksiä. Kepler62-seikkailusarjan toisen tuotantokauden itsenäinen toinen osa!

Kepler62 e –planeetan lapset ovat jakautuneet kahteen heimoon.

Marie etsii piileskelevää isäänsä, asetehtailija Vallvikia ja joutuu uskomattomien haasteiden eteen. Timo Parvelan, Bjørn Sortlandin ja Pasi Pitkäsen huippusuosittu, kansainvälinen kirjasarja Kepler62 on edennyt toiseen tuotantokauteensa. Kepler62 Uusi maailma kuvaa tuntemattomalle planeetalle asettuneiden uudisraivaajalasten elämää.

Marie liikkuu porukassa, joka haluaa kadonneen asetehtailijan takaisin johtajakseen. Epävarmuus ja vainoharhaisuus kasvavat leirissä ja odotukset kohdistuvat asetehtailijan tyttäreen, Marieen.

Marie aloittaa yksinäisen matkan löytääkseen ja pysäyttääkseen isänsä. Hän uskoo isän piileskelevän tutkimattomalla saarella, joka on täynnä yllätyksiä. Joutuuko Marie taistelemaan omaa isäänsä vastaan?

Norjalainen Bjørn Sortland kirjoittaa Kepler62-sarjan toista tuotantokautta vuorotellen Timo Parvelan kanssa, ja planeetalle syntyneistä kahdesta heimosta kertovat tarinalinjat etenevät itsenäisesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Bjørn Sortland

Julkaistu

2019-07-15

Lukija

Antti L. J. Pääkkönen

Äänikirjan pituus

109 min

E-kirjan pituus

44 sivua

Tietoa kirjasta Kepler62 : uusi maailma - saari

Kepler62 : uusi maailma - saari on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoitti Bjørn Sortland. Kyseinen sciencefiction pitää sisällään 44 sivua, joiden rinnalla nauttia jopa useampi tovi. Tämän lisäksi e-kirjasta löytyy myöskin kuunneltava versio, minkä kesto on 1:49:38 tuntia. Kuunneltava kirja ei hillitse nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun saatat lukemaan, sitä vastoin saatat nyt iloita kirjasta milloin tahdot vaika ratikassa. Tämän äänikirjan lukijana on Antti L. J. Pääkkönen. Kirjan on julkaissut Werner Söderström Osakeyhtiö 2019-07-15. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät täysin uudenaikaisen keinon nautiskella kirjoista. Mikäli sinulla on puhelimesi mukanasi, niin sinulla on myös taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Silloin kun haluat päästä kunnollisesti kirjojen maailmaan, sinun tulee ainoastaan tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20€ niin hyödynnettävänäsi on mahtava kokoelma äänikirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on lisäksi äärimmäisen mutkatonta, koska kykenet vapaasti kokeilla ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.