E-kirja

Lue tai kuuntele

Philip Reeve - Mortal Engines maksuttomasti

Luonnonkatastrofi on runnellut maan, jossa valtavat kaupungit liikkuvat moottorien ja telaketjujen varassa kuivunutta merenpohjaa pitkin toisiaan saalistaen. Nuori museoharjoittelija Tom Natsworthy asuu Lontoon alimmissa kerroksissa. Joutuessaan todistamaan murhayritystä, jonka kohteena on hänen idolinsa keksijäinsinööri Valentine, Tom tempautuu mukaan hurjaan seikkailuun, joka saattaa maksaa hänen henkensä. Hän yhdistää voimansa vihollisia pakenevan, arpikasvoisen Hester Shaw'n kanssa: nuoret tarpovat kulkukaupunkien mylläämässä maastossa ja eksyvät villeihin merirosvokaupunkeihin. Lopulta he liittyvät kapinallisjoukkoon, joka pyrkii suojelemaan maapallon viimeisiä luonnonvaroja tuhoyrityksiltä.

Philip Reeven huikean suosion saavuttanut esikoisteos on voittanut Gold Nestle Smarties Awardin ja ollut ehdokkaana useille muille kirjapalkinnoille. Tämän omaperäisen, jännittävän scifiseikkailun johtoteemoja ovat ystävyys, moraali ja uskollisuus ihanteille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Philip Reeve

Julkaistu

2018-12-21

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

220 sivua

Tietoa kirjasta Mortal Engines

Mielenkiintoinen Mortal Engines on loistava sciencefiction, mitä lukiessa vuorokaudenaika haihtuu tykkänään. Kirjan on kirjoittanut Philip Reeve. Teoksen pituus on 220. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka messissä vastaanotat peräti 0:00:00 h. Tämä kirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, sitä vastoin pystyt iloita kirjasta missä tahansa tahdot vaika junassa. Tämän äänikirjan lukija on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-12-21 julkasijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät uuden konstin iloita kirjoista. Tarvitset ainoastaan puhelimen jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Sovellukset pyörivät tavallisesti 10-20e maksulla, jolla pystyt kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö tätä sovellusta, niin testaa sitä välittömästä 2 viikon ajan.