Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

I. l. Davidson - The Ghost Network - Käynnistä maksuttomasti

Haamuverkon salaisuus on paljastunut ja teinihakkerit kamppailevat mielensä hallinnasta. Jännittävä sarja jatkuu.

John ja kumppanit ovat saaneet tietää, miksi heidän aivonsa toimivat toisinaan kuin tietokone. Väärissä käsissä heistä voi tulla tuhoisia aseita. Kylmäverinen it-nero kannoillaan nuoret suuntaavat kohti Saharan huippusalaista keskusta, jossa he valmistuvat lähestyvään yhteenottoon - taisteluun, joka käydään heidän mielestään.

Nörtti-kirjojen tekijän Aleksi Delikourasin luoma uusi sarja teinihakkereista. Lue myös sarjan ensimmäinen osa Ghost Network - Aktivoi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

I. l. Davidson

Julkaistu

2020-01-16

Lukija

Paavo Kerosuo

Äänikirjan pituus

329 min

E-kirjan pituus

120 sivua

Tietoa kirjasta The Ghost Network - Käynnistä

Sähköistävä The Ghost Network - Käynnistä on mainio sciencefiction, jota luettaessa ajankulu katoaa tykkänään. Tämän ensiluokkaisen teoksen on laatinut I. l. Davidson. The Ghost Network - Käynnistä on pituudeltaan 120 sivua, joten todella hyvä pituus luettavaksi. Lisäksi digitaalisesta kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, minkä kesto on 5:29:09 tuntia. Äänikirja ei pidättele lukijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin silloin kun kykenet lukemaan, sitä vastoin kykenet nautiskella kirjasta missä ja milloin mielit muun muassa automatkalla. Äänikirjan on lukenut Paavo Kerosuo. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-01-16 julkasijan Otava toimesta. Ääni – ja e-kirja on vetoava tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Jos sinulla on kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin mukanasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat perinteisesti tietyllä kk-maksulla, jolla saattaa kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Paras vierailijalle on että, miltei kaikki palvelut tarjoavat vapaata kokeilua milloin voit vapaasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko sovellus juuri sinulle oikea.