Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Saana-Maria Jokinen - Ääniä sodasta maksuttomasti

Arabikevään mielenosoituksista käynnistynyt Syyrian konflikti on ollut valtava humanitaarinen katastrofi. Kuolonuhreja on useita satoja tuhansia, ja yli puolet Syyrian väestöstä on joutunut jättämään kotinsa. Iran, Venäjä, Turkki ja muut ulkovallat ovat lietsoneet vastakkainasetteluja, samalla kun YK on ollut kriisin ratkaisussa voimaton.

Euroopassa konflikti on näkynyt muun muassa syksyn 2015 pakolaiskriisinä. Sota loi edellytykset myös terrorijärjestö ISISin synnylle, minkä jälkeen median kiinnostus onkin kohdistunut pitkälti ääri-islamisteihin. Samaan aikaan Assadin hallinnon toistuvat sotarikokset siviilejä kohtaan ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Propaganda ja valeuutiset ovat vaikeuttaneet tasapainoisen kuvan saamista, ja lukuisat toimittajat ovat joutuneet maksamaan hengellään matkattuaan paikan päälle selvittämään tapahtumien todellista kulkua.

Ääniä sodasta on Syyriassa asuneen suomalaistoimittajan syväluotaus sotaan ja elämään sen keskellä. Teoksessa muun muassa kansannousun aktivistit ja tavalliset syyrialaiset kertovat kokemuksistaan kohta puoli vuosisataa maata hallinneen al-Assadin suvun diktatuurissa. Millaista on ollut ylläpitää koulua keskellä Aleppon ilmapommituksia, todistaa toista tuhatta ihmistä surmannutta Itä-Ghoutan kemikaali-iskua tai selvitä elossa Syyrian pahamaineisimmista vankityrmistä?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Saana-Maria Jokinen

Julkaistu

2020-08-28

Lukija

Johanna Kokko

Äänikirjan pituus

699 min

E-kirjan pituus

270 sivua

Tietoa kirjasta Ääniä sodasta

Jännittävä Ääniä sodasta on uskomaton tieto, jota luettaessa kellonaika haihtuu kerrassaan. Kirjan kirjoittajana on ollut Saana-Maria Jokinen. Tämä kirja on pituudeltaan 270 sivua, siis lukemista piisaa runsaasti ajankohdaksi. Digitaalisen kirjan kera käytettävänä on mainio äänikirja, jonka seassa vietät vähintään 11:39:23 tuntia. Tämä kirja ei rajoita nauttimaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, vaan kykenet nyt nautiskella kirjasta aina kun mielit esim automatkalla. Äänikirjan on lukenut Johanna Kokko. Tämän teoksen julkaisi Gaudeamus 2020-08-28. Käynnistä nyt äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja kyet nautiskelemaan kirjoista todella tuoreella keinolla. Se sujuu mutkattomasti, kunhan omistat puhelimen. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20e kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä milloinkaan liikutkaan. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään erittäin helppoa, sillä kykenet esteettömästi testata ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.